Suntem cel mai sigur vânzător și redistribuitor de bilete pentru evenimente live. Prețurile pot fi mai mari sau mai mici decât valoarea nominală.
Suntem cel mai sigur vânzător și redistribuitor de bilete pentru evenimente live. Prețurile pot fi mai mari sau mai mici decât valoarea nominală.


FC Sevilla

Se pare că nicio echipă din fotbalul mondial nu a excelat în ultimii zece ani ca FC Sevilla în îngrijirea tinerilor, jucătorilor acasă și cumpărarea de talente relativ ieftine și necunoscute și vânzarea lor cu un profit uriaș catre cele mai mari cluburi din Europa câțiva ani mai târziu. Și când se adaugă faptul că echipa a rămas competitivă de-a lungul anilor, fiind foarte aproape de topul Spaniei La Liga și câștigând cupele europene, Sevilla este sinonimă pentru un management foarte înțelept, succes profesional și, mai presus de toate, pasiune .

Sevilla Futbol Club a fost fondată în 1890 în orașul Sevilla, capitala regiunii Andaluzia. Aproape 20 de ani mai târziu, a fost fondat clubul Real Betis, creând una dintre cele mai violente rivalități sportive - bătălia de la Andaluzia - roșii Sevilliei împotriva verzilor lui Betis. Primul Sevilla Derby a avut loc în 1915, iar Sevilla a câștigat cu 4-3. De atunci, Sevilla a câștigat derby-ul de 53 de ori contra Betis cu 37 de victorii.
Sevilla a câștigat singurul titlu de la Liga în 1946, dar a terminat pe locul întâi în patru runde. Clubul a câștigat, de asemenea, 5 trofee Copa del Rey, două Cupe UEFA, 1 Super Cupă Spaniolă și 1 Super Cupă UEFA. În anii de glorie 2013/14, 2014/15 și 2015/16, Sevilla a câștigat trei consecutive Cupe din Europa League, singurul club care a obținut vreodată acest lucru.
De-a lungul ultimului deceniu, Sevilla a avut numeroase superstaruri, care au crescut în academia excelentă de tineret și apoi au fost transferate cluburilor importante pentru zeci de milioane de euro, permițând clubului să-și continue buna gestionare financiară în momentele în care cluburile de fotbal peste capul lor cu cheltuieli nerezonabile. O scurtă listă a acestor jucători include: José Antonio Reyes, Sergio Ramos, Júlio Baptista, Dani Alves, Carlos Bacca, Kévin Gameiro, Álvaro Negredo, Jesus Navas, Geoffrey Kondogbia, Ivan Rakitic și Alberto Moreno. Unii dintre jucători, precum Reyes și Navas, s-au întors la Sevilla după ce au petrecut câțiva ani în Anglia.
Cel mai bun gol al clubului este Campana I care a înscris 218 goluri între 1929-1946. Juan Arza este liderul tuturor timpurilor cu 414 de meciuri pentru Sevilla între 1943-1959. Aproape pe cale de a deveni liderul din toate timpurile este Jesús Navas, care s-a întors în Andaluzia din orașul Manchester pentru o vrajă secundă în Sevilla, cu 413 de apariții.
Cea mai mare victorie a lui Sevilla a fost victoria cu 11-1 la Real Madrid în sezonul 1940-1941. În era din La Liga, clubul a pierdut de două ori la Real Oviedo și la Real Madrid.
Sevilla joacă fotbalul la stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, care are 45.500 de spectatori.

Începând cu anul 2006, Sports Events este mândru de a fi cel mai fiabil broker de bilete de pe piață, respectând politica "Aprovizionare garantată". Fiecare comandă este procesată de către unul dintre reprezentanții noștri de vânzări pentru a asigura cel mai bun serviciu clienți.

Nu aștepta! Cumpără astăzi bilete pentru FC Sevilla de pe Sports Events 365!


Bilete FC Sevilla - 2017-2018
Eveniment
Data
Preţ
Obţineţi
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) FC Sevilla - SL Benfica
Zurich, Elvetia - Stadionul Letzigrund
20 Iul 2018,
08:00
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) Chelsea - FC Sevilla
Warsaw, Polonia - Stadionul National
28 Iul 2018,
17:00
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) Inter - FC Sevilla
Lecce, Italia - Stadionul Via del Mare
07 Aug 2018,
19:00