Suntem cel mai sigur vânzător și redistribuitor de bilete pentru evenimente live. Prețurile pot fi mai mari sau mai mici decât valoarea nominală.
Suntem cel mai sigur vânzător și redistribuitor de bilete pentru evenimente live. Prețurile pot fi mai mari sau mai mici decât valoarea nominală.


Real Madrid

Într-un sondaj organizat de FIFA în 2000, Real Madrid a fost ales ca cel mai bun club al secolului 20, pentru multe motive bune. Nici un alt Club a câștigat vreodată Cupa Europeană de 5 ori consecutiv cum a facut Real Madrid la sfârșitul anilor 1950, cu unele echipe legendare. Privind la echipa actuală a clubului, care dispune de Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, James Rodriguez, Toni Kroos, Iker Casillas, Karim Benzema, Luka Modrić și Sergio Ramos, ai senzația că clubul este  orientat spre reproducerea  realizării remarcabilă. Istoria clubului Real Madrid este pavată cu o lungă tradiție de victorii de trofee. Cu 10 cupe europene (4 dintre ele in timpul erei Liga Campionilor), 2 Cupe UEFA, 2 Cupe Europene Super, 3 cupe intercontinentale, 32 de campionate naționale și 19 cupe naționale Copa Del Rey, Real Madrid este unul din cluburile cele mai decorate în istoria fotbalului.

Frații Padros, Juan si Carlos au stabilit oficial clubul în 1902, În zilele de început au oferit primarului din Madrid a aranja un turneu de fotbal în onoarea încoronării regelui Alfonso al XIII-lea. Acesta a fost începutul turneului Copa De El Rey, care a fost practic, până la stabilirea La Liga în 1929, campionatul național al Spaniei. Acesta a fost, de asemenea, începutul de afiliare a clubului cu familia regală care a acordat numele de Real (Regal) clubului în 1920.

Din jucătorii de fotbal superbi care au jucat pentru club, doi ies în evidență ca simbolurile cele mai iconice. Primul este Santiago Bernabeu, care a jucat pentru club între 1911- 1928. În anii lui ca manager si ca președinte după războiul civil și până la moartea sa în 1978, el a condus Real Madrid la poziția sa ca unul dintre cele mai bune cluburi de fotbal în lume. Recunoscând realizările sale, Adunarea Generală a Membrilor l-a onorat prin numirea Stadionul clubului, după numele său în 1955. Al doilea simbol iconic care iese în evidență este Alfredo Di Stefano. Considerat de mulți ca fiind unul din cei mai mari jucători în istoria fotbalului, era sub conducerea lui când Real Madrid a câștigat Cupa Europeană de 5 ori consecutiv (1956-1960).

Menționarea tuturor stelelor fotbalului care au jucat pentru club ar fi un lucru imposibil de făcut. Pentru ultimele decenii, numele rămase sunt Juanito, Emilio Butragueño, Santillana și Hugo Sanchez din echpele anilor 1970 și 1980.  Raul, Zinedine Zidane, Roberto Carlos, Martin Hierro, Ronaldo (brazilianul), Luis Figo și David Beckham sunt numele importante din echipele anilor 1990 și 2000.

Raul, care a jucat pentru clubul între 1994 și 2010 deține recordul de numărul de apariții (741). Cel mai bun golgheter este Christiano Ronaldo cu 404 goluri, 285 de goluri la La Liga. 

Cei mai mari rivali ai lui Real Madrid sunt Atletico Madrid (Acest meci este numit El Derbi madrileño) și Barcelona (El Clasico). Fiecare joc între Real și aceste cluburi are cu siguranță o atmosfera electrizantă.

Stadionul Real Madrid, Santiago Bernabeu este unul dintre cele mai frumoase altare de fotbal. Are o capacitate actuala de 81044 de locuri.

Real Madrid este deținătorul recordului de 12 Titluri de Cupe ale Ligii Campionilor si 33 titluri La Liga. 

Din 2006 Sports Events este mandru să fie brokerul de bilete cel mai fiabil de pe piață cu politica noastră de "a garanta aprovizionarea". Fiecare comanda este tratată de către un reprezentant de vânzări pentru a asigura cel mai bun tratament posibil pentru clientul nostru.

Nu aștepta! Cumpără azi bilete pentru Real Madrid  de pe Sports Events 365! 

Bilete Real Madrid - 2017-2018
Eveniment
Data
Preţ
Obţineţi
UEFA Champions League (Fotbal) Champions League Final: Real Madrid - Liverpool
Kiev, Ucraina - Stadionul Olympic
26 Mai 2018,
21:45
de la
580
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) Manchester United - Real Madrid
Miami, FL, Statele Unite ale Americii - Stadionul Hard Rock
31 Iul 2018,
20:00
Varietate de Prețuri
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) Real Madrid - Juventus FC
Landover, MD, Statele Unite ale Americii - FedEX Field
04 Aug 2018,
18:00
NU este final
Varietate de Prețuri
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) Real Madrid - AS Roma
East Rutherford, NJ, Statele Unite ale Americii - Stadionul MetLife
07 Aug 2018,
20:05
NU este final
Varietate de Prețuri