Suntem cel mai sigur vânzător și redistribuitor de bilete pentru evenimente live. Prețurile pot fi mai mari sau mai mici decât valoarea nominală.
Suntem cel mai sigur vânzător și redistribuitor de bilete pentru evenimente live. Prețurile pot fi mai mari sau mai mici decât valoarea nominală.


Manchester United

26 mai 1999 este o dată care va fi pentru totdeauna gravată în inimile și mințile fanilor Manchester United. Ei bine, acea dată va fi probabil amintită de inima și mintea fanilor fotbalului. Asta a fost, în cazul în care ti-a alunecat, finalul Ligii Campionilor la Camp Nou.

 
Bayern München și Manchester United s-au alăturat unui meci care ar determina care dintre cele două ar câștiga un triumf istoric continental. La finalul regulamentului, înainte ca arbitrul italian Pierluigi Collina să adauge 3 minute suplimentare de timp de prejudiciu, United a fost în spatele lui 0-1. Până la sfârșitul timpului adăugat, rezultatul pe tabloul de bord a fost: Manchester United 2 Bayern München 1. A fost probabil cea mai dramatică evoluție din istoria fotbalului.

Manchester United a fost fondată în 1878 sub numele de clubul de fotbal Newton Heath LYR. Acesta și-a schimbat numele în Manchester United în 1902 și s-a mutat în Old Trafford, stadionul său de origine încă din 1910.

Manchester United deține înregistrări în engleză și Premier League pentru 20 de titluri din Liga, 12 Cupe FA (cel mai recent fiind victoria lor din 2016 față de Crystal Palace) și 21 FA Community Shields. Atunci când se adaugă 3 Liga Campionilor, 1 Europa League, 1 Cupa UEFA Cupelor, 1 Super Cupa UEFA, 1 Cupa Intercontinentală și 1 Cupa Mondială a Clubului FIFA, nu este de mirare de ce United este considerat unul dintre cele mai de succes cluburi din fotbal . Cel mai amintit sezon din istoria clubului este, probabil, sezonul de înălțime din 1998-99.

Doi manageri legendari au lucrat la club în diferite epoci și au lăsat o moștenire bogată și bogată. Sir Matt Busby a fost numit în 1945 și a condus clubul până în 1969. În timpul mandatului său, Red Devils a devenit o echipă câștigătoare și a început să câștige titluri după o lungă pauză care a durat aproape 40 de ani. Sub Busby United a câștigat 5 campionate de campionat, 2 Cupe FA și 5 Shields Comunitară. Cel mai dorit titlu, Cupa Campionilor Europeni, a fost câștigat în 1968 cu o parte legendară, poreclită The Busby Babes, condusă de cele trei stele pe care le-au numit Sfânta Treime - Bobby Charlton, George Best și Denis Law. Prima cupă europeană a fost câștigată cu 4-1 în fața lui Benefica la stadionul Wembley în timp suplimentar. Aceasta a făcut ca United să fie prima echipă engleză (și cea de-a doua echipă britanică după Celtic Glasgow) să câștige Cupa europeană. A fost o realizare epică la sfârșitul unei mari cariere manageriale. De asemenea, a simbolizat înviere totală a clubului, după tragedia care a lovit în München 958, după ce avionul echipei a zdrobit aeroportul din München, omorând opt jucători și rănit pe mulți, inclusiv pe Busby.

A doua perioadă de măreție a avut loc sub Sir Alex Ferguson. El a fost numit în 1986 și a condus clubul până în 2013. În timpul domniei sale, United a câștigat 13 titluri din Premier League, 5 Cupe FA, 4 Cupa Ligii, 11 Shields Comunitară, 2 Liga Campionilor, 1 Cupa UEFA Cup Winners, 1 Cupa Intercontinentală și 1 Cupa Mondială a Clubului FIFA. Ferguson a avut un talent pentru descoperirea și hrănirea tinerilor talente. Gary Neville, Phil Neville, David Beckham, Paul Scholes, Nicky Butt, Cristiano Ronaldo, Eric Cantona, Rio Ferdinand și Wayne Rooney sunt doar câțiva dintre jucătorii care au devenit cunoscuți sub îndrumarea sa.

De-a lungul timpului United, lung și ilustru, au fost mulți jucători remarcabili. De exemplu, Harry Gregg, care a supraviețuit dezastrului de la München și trei luni mai târziu a condus echipa sa în finala Cupei FA Sir Bobby Charlton, un alt supraviețuitor, care a devenit unul dintre cele mai mari simboluri ale clubului și echipa națională Bryan Robson, căpitan de echipă timp de 12 ani și, bineînțeles, Best, considerat de mulți ca fiind cel mai bun jucător care va juca vreodată pentru United.

Ryan Giggs deține numeroase înregistrări ale clubului, inclusiv capacele (963 în total și 672 de liga dintre 1990-1994), eclipsând recordul de 758 capace al lui Charlton. Charlton este pe locul 2 pe lista de scoruri cu 249 de goluri, urmând Wayne Rooney cu 253 de goluri în 559 de capace.

Cristiano Ronaldo, care a jucat pentru Manchester United între 2003-2009, sa mutat la Real Madrid pentru suma extraordinară de 80 milioane de lire sterline, apoi un record de transfer.

Cei mai mari rivali ai Manchester United sunt Manchester City și vecinul Angliei din nord-vest Liverpool. Derby-ul din Manchester este unul dintre cele mai mari derbieri ale fotbalului englez și internațional și derby-ul de nord-vest împotriva lui Liverpool considerat de mulți ca fiind cel mai faimos și mai important joc de fotbal engleză.

Old Trafford, stadionul de acasă al clubului de la inaugurarea sa în 1910, surprinde spiritul și legendele clubului. Vizionarea unui joc în acest stadion de capacitate de 75.635 de locuri este o experiență care va fi reținută pentru viață. Odată ajuns acolo, se poate înțelege mai bine porecla lui creată de Charlton - Theatre of Dreams.

 

Începând cu anul 2006, Sports Events este mândru de a fi cel mai fiabil broker de bilete de pe piață, respectând politica "Aprovizionare garantată". Fiecare comandă este procesată de către unul dintre reprezentanții noștri de vânzări pentru a asigura cel mai bun serviciu clienți.

Nu aștepta! Cumpără astăzi bilete Manchester United  de pe Sports Events 365.

Bilete Manchester United - 2017-2018
Eveniment
Data
Preţ
Obţineţi
Meciuri amicale-fotbal (Fotbal) Manchester United - Club America (MEX)
Glendale, AZ, Statele Unite ale Americii - Stadionul University of Phoenix
19 Iul 2018,
19:00
NU este final
Varietate de Prețuri
Meciuri amicale-fotbal (Fotbal) Manchester United - San Jose Earthquakes
Santa Clara, CA, Statele Unite ale Americii - Stadionul Levi's
22 Iul 2018,
14:00
NU este final
Varietate de Prețuri
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) AC Milan - Manchester United
Pasadena, CA, Statele Unite ale Americii - Rose Bowl
25 Iul 2018,
20:05
NU este final
Varietate de Prețuri
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) Manchester United - Liverpool
Ann Arbor, MI, Statele Unite ale Americii - Stadionul Michigan
28 Iul 2018,
17:05
NU este final
Varietate de Prețuri
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) Manchester United - Real Madrid
Miami, FL, Statele Unite ale Americii - Stadionul Hard Rock
31 Iul 2018,
20:00
Varietate de Prețuri