Suntem cel mai sigur vânzător și redistribuitor de bilete pentru evenimente live. Prețurile pot fi mai mari sau mai mici decât valoarea nominală.
Suntem cel mai sigur vânzător și redistribuitor de bilete pentru evenimente live. Prețurile pot fi mai mari sau mai mici decât valoarea nominală.


Liverpool

Dacă ați fost deja un fan al fotbalului în 2005, finala Ligii Campionilor este probabil unul dintre puținele meciuri pe care nu le veți uita niciodată. Chiar dacă nu sunteți un fan al FC Liverpool, ați admite că ar fi putut fi ceva mai mult decât fotbal în acest joc, ceea ce a permis echipei să se întoarcă de la deficitul de 0-3 în pauză și să câștige jocul cu lovituri la poarta, ceva care este înrădăcinată în tradiția, virtuțile și fanii clubului. Asta face ca Liverpool să fie un club fascinant.

 

Liverpool FC a fost fondat în 1892 de John Houlding, membru al echipei Everton și un prieten al proprietarului terenului lui Anfield. După achiziționarea stadionului de 20.000 de locuri, Houlding s-a arătat în contradicție cu alți membri ai comitetului Everton, care au decis să părăsească Anfield în favoarea Goodison Park. Houlding, care a rămas cu un stadion, dar fără echipă, a decis să creeze Liverpool. De atunci, Liverpool și Anfield sunt nume sinonime, iconice.

Clubul a câștigat primul titlu al primei divizii în 1901. Va fi de 89 de ani, bogat în argint, până când Liverpool va câștiga ultimul și al 18-lea titlu de Premier League în 1990. Cu un total de 5 Cupe europene, 3 Cupe UEFA, 3 Cupe Superioare UEFA, 7 Cupe FA și 8 Cupe League, nu este de mirare de ce Liverpool este considerat unul dintre cele mai mari cluburi de engleză și europeană din istoria fotbalului.

1959 a fost anul în care istoria, norocul sau ambele, s-au schimbat pentru totdeauna. Desigur, destinul clubului. Bill Shankly, fostul jucător scoțian care a antrenat în liga scoțiană, a preluat funcția de manager al unui club care a jucat în Divizia a doua din 1954. Însoțit de antrenorii asistenți Bob Paisely, Joe Fagan și Reuben Bennet, Shankly a adus Liverpool pe o cale spre glorie. Când s-a terminat sala de boot - Shankly (1959-1974), Paisely (1974-1983) și Fagan (1983-1985) - Liverpool a înregistrat 10 campionate, 2 Cupe FA, 4 Cupe Liga, 2 Cupe UEFA și 4 Cupe europene. Succesul fenomenal a continuat până la sfârșitul anilor '80 sub fostul jucător și legenda clubului transformat în managerul Kenny Dalglish.

De la începutul mileniului, Liverpool a reușit să obțină un succes cu francezul Gerard Houllier și spaniolul Rafa Benitez, cu 2 Cupe FA, 3 Cupe Ligii, o Cupă UEFA și victoria Ligii Campionilor împotriva AC Milano. Cu toate acestea, Campionatul Premier League a evitat unul dintre cele mai decorate cluburi din fotbalul englez.

Liverpool este în permanență atașat de două tragedii majore care au schimbat cursul și natura fotbalului european și englez: dezastrul de la Heysel înaintea începerii finalei Cupei Europene în 1985, în care au fost uciși 39 de suporteri Juventus din cauza supraaglomerării și a ciocnirilor dintre suporteri. Drept urmare, cluburile englezești au fost interzise de catre competiția europeană timp de cinci ani; dezastrul de la Hillsborough, înaintea unui meci din semifinale în Cupa FA din 1989, în care 96 de suporteri Liverpool au fost uciși în tribune, cel mai mare dezastru din istoria fotbalului britanic. A fost nevoie de peste 20 de ani pentru autorități să-i elibereze pe suporterii Liverpool de orice acțiune greșită. Tragedia a dus la o poziție fermă față de huligani și eliminarea locurilor in picioare în Anglia.

Suporterii lui Anfield și Liverpool sunt bine-cunoscuți pe plan mondial pentru pasiunea și atmosfera generată în timpul meciurilor de acasă. Se incepe cu imnul clubului cântând "Nu vei merge niciodată singur când echipa merge pe teren și rămâne așa până la fluierul final. După o perioadă de construcție de doi ani, noul stand principal al lui Anfield a crescut capacitatea stadionului la 54.000 de locuri, iar planurile sunt în curs de construcție.

Ultimul pas al lui Liverpool este plin de jucători legendari, lista continuă și așa vom numi doar câțiva: Kenny Dalglish, cu siguranță cel mai bun jucător vreodată al clubului (169 goluri în 502 apariții), Kevin Keegan (100 goluri în 321 apariții ), Ian Rush (record de 346 goluri în 660 de meciuri), Robbie Fowler (183 goluri în 369 de apariții), Ian Callaghan (857) și Steven Gerrard (186 goluri în 719 apariții).

Datorită istoriei sale bogate, stilului emoțional și experienței zilnice, o vizită la Anfield este întotdeauna o experiență unică de neuitat în fotbal.

 

Începând cu anul 2006, Sports Events este mândru de a fi cel mai fiabil broker de bilete de pe piață, respectând politica "Aprovizionare garantată". Fiecare comandă este procesată de către unul dintre reprezentanții noștri de vânzări pentru a asigura cel mai bun serviciu clienți.

 

Nu aștepta! Cumpără astăzi bilete pentru FC Liverpool de pe Sports Events 365!

Bilete Liverpool - 2017-2018
Eveniment
Data
Preţ
Obţineţi
UEFA Champions League (Fotbal) Champions League Final: Real Madrid - Liverpool
Kiev, Ucraina - Stadionul Olympic
26 Mai 2018,
21:45
de la
580
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) Liverpool - Borussia Dortmund
Charlotte, NC, Statele Unite ale Americii - Stadionul Bank of America
22 Iul 2018,
16:00
Varietate de Prețuri
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) Manchester City - Liverpool
East Rutherford, NJ, Statele Unite ale Americii - Stadionul MetLife
25 Iul 2018,
20:00
Varietate de Prețuri
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) Manchester United - Liverpool
Ann Arbor, MI, Statele Unite ale Americii - Stadionul Michigan
28 Iul 2018,
17:05
NU este final
Varietate de Prețuri
Meciuri amicale-fotbal (Fotbal) Liverpool - SSC Napoli
Dublin, Irlanda - Stadionul Aviva
04 Aug 2018,
19:45
de la
95