Suntem cel mai sigur vânzător și redistribuitor de bilete pentru evenimente live. Prețurile pot fi mai mari sau mai mici decât valoarea nominală.
Suntem cel mai sigur vânzător și redistribuitor de bilete pentru evenimente live. Prețurile pot fi mai mari sau mai mici decât valoarea nominală.


Chelsea

Finala Ligii Campionilor UEFA din 2012 a adus împreună Chelsea și Bayern Munchen. Ambele echipe au fost foarte motivate să șteargă amintirile dureroase pe care le-au avut cu această ocazie. Ambele au pierdut finala la Manchester United în mod dramatic, Bayern în 1999 și Chelsea în 2008.


Și acum, jucând pe stadionul lor de acasă și conducând cu 1-0 cu doar 7 minute rămase, Bayern era sigur că titlul nu-i va aluneca printre degete de data asta. Dar a făcut-o. Didier Drogba a egalat scorul în minutul 88 și a trimis echipele la timp suplimentar și la un penalty. În final, Blues-ul a ridicat primul trofeu al Ligii Campionilor. Aceasta a fost încă o dovadă a spiritului câștigător al clubului, care a început să apară la sfârșitul anilor 1990.

FC Chelsea a fost înființată în 1905. Stamford Bridge (acum cu o capacitate de 41.837 de locuri) a servit drept locuința de atunci. Succesul a venit doar 50 de ani mai târziu, când, în 1955, Chelsea a câștigat în mod surprinzător primul lor campionat la Premier League și după aceea primul scut comunitar. Jucătorii care au obținut aceste succese pentru club au fost amintiți mulți ani datorită faptului că Chelsea nu va câștiga titluri pentru mulți ani care vor veni.

Managerul Ted Drake și jucătorii Bill Robertson, Ken Armstrong, John Harris, Roy Bentley, Stan Willemse, Eric Parsons, John McNichol, Les Stubbs, Peter Sillett, Derek Saunders și Frank Blunstone sunt numele pe care fanii Chelsea incă și-i amintesc.

În deceniile următoare, succesul a fost rar și sporadic pentru clubul din Londra, însoțit de retrogradări la a doua ligă. Ei au câștigat Cupa Ligii în 1965, Cupa FA în 1970, Cupa UEFA Cupa câștigătorilor în 1971 (cu jucători Charlie Cooke, Peter Osgood și David Webb) și au câștigat de două ori Cupa Full Members la sfârșitul anilor 1980. (Un concurs a avut loc în Anglia timp de 7 sezoane în anii în care cluburile englezești au fost interzise din turneele europene după Heysel Stadium Disaster).

Dar, după înființarea Premier League în 1992, care a atras investitori și jucători străini, Chelsea a început să câștige titluri în mod regulat. O victorie a Cupei FA în 1997 într-un sezon în care Ruud Gullit a fost managerul și Cupa Ligii, Cupa UEFA Winners 'Cup și Super Cupa Europeană în 1998 au fost primele titluri într-un impresionant titlu câștigător al clubului. Mark Hughes, Dennis Wise, Steve Clarke, Dan Petrescu, Roberto Di Matteo, Gianfranco Zola și Gianluca Vialli (care au înlocuit Gullit ca jucător-manager) au fost protagoniștii acestei echipe.

Atunci când miliardarul rus Roman Abramovici a devenit proprietar al clubului în 2003, au început să revină bani mari. El ia contractat pe managerul Jose Mourinho, care tocmai a uimit lumea fotbalului prin câștigarea titlului Ligii Campionilor cu Porto și a contractat mulți alți mari jucători precum Claude Makélélé , Petr Čech, Arjen Robben, Didier Drogba, Ricardo Carvalho și Michael Essien. Împreună cu jucătorii englezi Frank Lampard, John Terry și Joe Cole și sub conducerea lui Mouribho în perioada 2004-2007, Chelsea a câștigat campionatele 2 și 3 înapoi înapoi, 2 Cupe la Liga, 1 Cupa FA și 1 Shield Community. Câștigătorii titlurilor au continuat cu manageri care au venit după Mourinho: Guus Hidink (FA Cup), Carlo Ancelotti (Campionatul, FA Cup, Shield Community), Roberto Di Matteo (FA Cup, Liga Campionilor) și Rafa Benitez (UEFA Europa League). Chelsea a devenit cea mai de succes echipa de trofee învingătoare în engleză în deceniul 2000 - 2010 și a fost prima echipă engleză care a câștigat toate trofeele europene.

Deși astăzi Chelsea este format mai mult din jucători străini, are și moștenirea de a avea câțiva dintre cei mai buni jucători britanici din istorie. Mulți mari jucători britanici au jucat în clubul de-a lungul anilor printre care Jimmy Greaves (1957-1961), Terry Venables (1960-1966), George Graham (1964-1966), Ray Wilkins (1973-1979), Kerry Dixon -1992) și Frank Lampard (2001-2014).

Lampard este golgheterul principal al clubului cu 211 de goluri. Ron Harris cu 795 de apariții (între 1961-1980) deține recordul pentru cele mai multe apariții.

 

Începând cu anul 2006, Sports Events este mândru de a fi cel mai fiabil broker de bilete de pe piață, respectând politica "Aprovizionare garantată". Fiecare comandă este procesată de către unul dintre reprezentanții noștri de vânzări pentru a asigura cel mai bun serviciu clienți.

Nu aștepta! Cumpără astăzi bilete la FC Chelsea de la Sports Events 365.

Bilete Chelsea - 2017-2018
Eveniment
Data
Preţ
Obţineţi
Meciuri amicale-fotbal (Fotbal) Chelsea - FC Perth Glory
Perth, Australia - Arena Perth
23 Iul 2018,
19:45
NU este final
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) Chelsea - FC Sevilla
Warsaw, Polonia - Stadionul National
28 Iul 2018,
17:00
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) Chelsea - Inter
Gothenburg, Suedia - Stadionul Ullevi
01 Aug 2018,
19:05
NU este final
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) Arsenal - Chelsea
Solna, Suedia - Arena Solna
04 Aug 2018,
10:15
FA Community Shield (Fotbal) Manchester City - Chelsea
Londra, Anglia - Stadionul Wembley
05 Aug 2018,
19:45
NU este final
de la
172