Suntem cel mai sigur vânzător și redistribuitor de bilete pentru evenimente live. Prețurile pot fi mai mari sau mai mici decât valoarea nominală.
Suntem cel mai sigur vânzător și redistribuitor de bilete pentru evenimente live. Prețurile pot fi mai mari sau mai mici decât valoarea nominală.


FC Barcelona

Care este opinia ta? Oare Barcelona îl face pe Lionel Messi marele fotbalist? Sau Lionel Messi face ca Barcelona să fie cel mai bun club? Aceasta este o dezbatere continuă în rândul experților din fotbal. Oricare ar fi răspunsul la această întrebare, va veni o zi în care veți putea spune următoarei generații de fani ai fotbalului să vină: "Am trăit în această eră în care Messi juca pentru Barcelona și am fost martori la echipa care a cucerit lumea fotbalului."

Dar, înainte de a reveni la prezent, să ne uităm scurt la istoria clubului. FC Barcelona avea începuturi umile. În octombrie 1889, un tânăr elvețian numit Hans (Joan) Gamper, care locuia la Barcelona, ​​a plasat un anunț în revista Los Deportes pentru a găsi jucători interesați pentru alcatuirea unui club de fotbal. O mulțime de tineri elvețieni, englezi și locali au venit și au construit echipa. Așa s-a născut FC Barcelona. Joan Gamper însuși a fost o figură dominantă în club pentru primii 30 de ani, mai întâi ca jucător și mai târziu ca președinte. El a adus, de asemenea, ideea de a avea dungile albastre și roșii ca tricoul clubului. Acest început a marcat una dintre trăsăturile caracteristice ale Barcelonei de a avea un amestec de jucători străini și locali, precum și de a avea străini în poziții de conducere. Barcelona a câștigat primul său titlu național, Copa Del Rey, în 1912 și l-a câștigat de 29 de ori în total, mai mult decât orice alt club din Spania. Ea are 24 de campionate La Liga atașate numelui său, primul câștigat în 1929, care a fost primul an în care a fost inaugurată La Liga.

FC Barcelona a fost întotdeauna mai mult decât un club de fotbal pentru fanii săi. A fost un simbol național pentru poporul catalan. În consecință, a avut un impact datorită realităților politice din Spania în timpul secolului al XX-lea. Acesta este unul dintre motivele pentru care clubul a fluctuat între perioadele în care a dominat fotbalul spaniol (cum ar fi începutul anilor 1920 și mijlocul anilor 1940 până la jumătatea anilor 1950) și perioadele în care a câștigat foarte puține titluri sau deloc, pentru mai mult de un deceniu (cum ar fi anii 1930 și anii 1960). Începând cu anii '70 FC Barcelona este destul de mult angajata în Stilul de Fotbal Total. Acest stil în versiunea sa modernă a fost introdus în întreaga lume de antrenorul olandez Rinus Michels și căpitanul său de echipă în Ajax Amsterdam și în echipa națională a Olandei, Joan Cruyff. Se caracterizează printr-un mod ofensiv de a joc cu jucători agili care se mișcă în jurul terenului jucând în toate pozițiile pentru a acoperi ceilalți jucători în timp ce merg la atac.

La începutul anilor '70, FC Barcelona a adoptat stilul de fotbal total prin semnarea lui Rinus Michels ca antrenor principal și câțiva ani mai târziu prin semnarea celui mai bun jucător de fotbal al timpului său și unul dintre cei mai mari din istorie, Johan Cruyff însuși. Acest stil a fost predat și practicat în academia clubului (faimosul "La Masia") și de atunci a fost stăpânit și perfecționat la club. La sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990, Cruyff și-a pus numele în permanență în sala de faimă a clubului, conducând "echipa de vis" ca manager pentru 4 campionate consecutive și alte 7 titluri, inclusiv prima cupă europeană pentru club în 1992 și Cupa UEFA Cupa câștigătorilor în 1989.

Cu Frank Rijkaard, managerul său (2003-2008) și Ronaldinho ca jucător protagonist, FC Barcelona a dezvoltat o modalitate foarte atractivă de a juca fotbal, care a câștigat cea de-a doua cupă europeană în 2006 (prima în epoca Ligii Campionilor), 2 campionate consecutive și 2 super-cupe spaniole. Pep Guardiola, unul dintre jucătorii echipei Dream Team, a devenit managerul clubului în 2008. El a elaborat în continuare stilul Barcelonei în ceea ce a devenit cunoscut sub numele de stilul "Tiki-Taka", în care Barcelona domină jocul printr-o nesfârșită trecere scurtă între jucători și presiuni constante și atacuri asupra obiectivului rivalului. În patru sezoane, sub conducerea lui Guardiola, clubul a câștigat un număr uriaș de trofee (14), printre care 2 titluri din Liga Campionilor, 3 campionate consecutive La Liga, 2 Copa Del Rey, 3 Super Cupuri Spaniole consecutive, 2 Super Cupuri UEFA și 2 Cupe Mondiale ale FIFA Club . Această echipă este considerată de mulți drept cea mai bună echipă din istoria clubului. Mulți ar susține că este cea mai bună echipă de fotbal din toate timpurile cu cel mai bun jucător. Din lista lungă de jucători buni care au jucat pentru club se pot menționa următorii: Michael Laudrop, Romario, Stoichcov, Koeman și portarul Zubizarreta din echipa "Dream" și în echipele lui Rijkaard și Pep Deco, Puyol, Ronaldinho, Samuel Eto'o, Xavi, Iniesta și Messi. Xavi deține recordul aparițiilor pentru club cu mai mult de 470 de jocuri în La Liga și mai mult de 720 în total. Extraordinarul Messi deține recordul golurilor pentru club cu peste 400 de goluri și distruge aproape orice înregistrare posibilă a clubului fiind doar la mijlocul carierei sale.

Cele mai mari rivalități ale clubului sunt cu Real Madrid (acest meci este numit El Clasico) și clubul adiacent al Español (Acest meci este numit Derby Barceloni).

CAMP NOU, stadionul Barcelonei, care a fost inaugurat în 1957, este considerat unul dintre cele mai bune stadioane din lume și are cea mai mare capacitate din Europa cu 98.787 de locuri.

Începând cu anul 2006, Sports Events este mândru de a fi cel mai fiabil broker de bilete de pe piață, respectând politica "Aprovizionare garantată". Fiecare comandă este procesată de către unul dintre reprezentanții noștri de vânzări pentru a asigura cel mai bun serviciu clienți. Nu aștepta! Cumpără astazi biletele la FC Barcelona de pe Sports Events 365!

Bilete FC Barcelona - 2017-2018
Eveniment
Data
Preţ
Obţineţi
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) FC Barcelona - Tottenham Hotspur
Pasadena, CA, Statele Unite ale Americii - Rose Bowl
28 Iul 2018,
20:05
NU este final
Varietate de Prețuri
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) FC Barcelona - AS Roma
Arlington, TX, Statele Unite ale Americii - Stadionul AT&T (fostul Stadion Dallas Cowboys)
31 Iul 2018,
21:00
Varietate de Prețuri
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) AC Milan - FC Barcelona
Santa Clara, CA, Statele Unite ale Americii - Stadionul Levi's
04 Aug 2018,
17:05
NU este final
Varietate de Prețuri