Suntem cel mai sigur vânzător și redistribuitor de bilete pentru evenimente live. Prețurile pot fi mai mari sau mai mici decât valoarea nominală.
Suntem cel mai sigur vânzător și redistribuitor de bilete pentru evenimente live. Prețurile pot fi mai mari sau mai mici decât valoarea nominală.


Atletico de Madrid

 Daca sunteti un fan al fotbalului romantic, trebuie să acordați recunoștință și respect pentru Atletico De Madrid. Clubul a dovedit în  sezonul 2013-2014 că banii, deși sunt un factor crucial în fotbalul de astăzi, nu sunt totul. Cu jumătate și, uneori, un sfert din bugetul concurenților, Atletico Madrid a fost capabil să câștige campionatul spaniol (La Liga) și să fie nominalizat la Liga Campionilor. Numai atunci când aveți realitățile financiare ale fotbalului în minte puteți aprecia pe deplin această realizare remarcabilă a clubului.

Atletico Madrid a fost fondată în 1903.  In anul 1911, Comisia a adoptat tricouri cu dungi roșii și albe, care au fost folosite ca uniformă până în prezent. Porecla lor, Los Colchoneros (făcătorii de saltele) s-a născut atunci, deoarece dungile roșii și albe au fost observate frecvent ca huse de saltele din vremea respectivă. Atletico Madrid este unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din Spania. Printre lista de trofee sunt : 10 campionate La Liga, 10 victorii din Copa Del Rey,  2 Super Cupe Spania, o victorie a Cupelor Europene (un turneu care nu mai este jucat), 2 titluri de UEFA Europa League și 2 UEFA Super Cupă.

Momente remarcabile de glorie din istoria clubului în secolul 20 sunt:

Victoriile în La Liga din 1950 și 1951, cu Helenio Herrera ca antrenor.

La începutul anilor 1960, în care a câștigat Copa Del Rey de 2 ori consecutiv impotriva  cele mai mari rivale, Real Madrid în cele două finale.

Câștigarea Cupei Campionilor Europeni, Cupa Cupelor in anul 1962 și fiind al doilea din finala aceluiași turneu în 1963.

Competitor al Cupei Europene în 1974.

Cele 2 victorii consecutive ale Copa Del Rey în 1991 și 1992.

Câștigarea titlurilor  duble ale Spaniei în 1996.

Atletico Madrid a luptat întotdeauna împotriva cluburilor gigante Real Madrid și FC Barcelona cu hegemonia lor în fotbalul spaniol. Echipa sa cea mai amintită este cea a anilor 1970 care a câștigat mai multe titluri cu jucători locali legendari, cum ar fi Luis Aragones (mai târziu a servit ca antrenor cam 20 de ani in 4 perioade diferite), Eulogio Garate și Javier Irureta.

Luis Aragones, managerul care a condus echipa națională spaniolă la câștigarea Campionatului European din 2008, iese în evidență ca figura cea mai iconică afiliată cu Atletico Madrid. Ca și jucător, Aragones deține recordul de scoruri al clubului, cu 173 de goluri. Ca manager deține un record în a câștiga trofee pentru club - 8 trofee. Sezoanele cele mai amintite sub conducerea sa au fost sezoanele 1995-1996, în care Atletico a câștigat ambele titluri naționale și în  sezonul 2001-2002  în care a condus Atletico înapoi la prima divizie după ce a fost retrogradat. Moartea lui, în februarie 2014 este un moment care a întristat toți fanii clubului.

După un deceniu lung de absență din importantele liste de trofee, Atletico a început câștigă din nou trofee. Din anul 2010 clubul a castigat un campionat spaniol, 2 Cupe ale Spaniei, o Supercupa Spaniei, 2 cupe UEFA Europa și 2 cupe de super-europene. Cu Diego Simeone, (unul dintre jucătorii din sezonul istoric 1995-1996), ca manager, se pare ca Atletico Madrid a devenit un rival serios pentru Real Madrid și FC Barcelona. Sezonul 2013-2014 iese în evidență ca unul dintre cei mai remarcabili din istoria clubului, fiind competitor al Ligii Campionilor și câștigătorul titlului La Liga. Câștigarea titlului campionatului spaniol (La Liga) este foarte remarcabil deoarece Atletico a depășit Real Madrid și Barcelona, cu bugetele lor uriașe și echipele lor extraordinare realizate din cei mai buni și cei mai scumpi jucatori de azi.

Unii dintre cele mai buni atacanți din vremurile noastre au debutat sau au excelat în club: Fernando Torres, Diego Forlan, Sergio Aguero, Radamel Falcao și Diego Costa. Stadionul în care clubul joacă este  Vicente Calderon, cu o capacitate de 54960 de locuri. Clubul  trebuie să se mute la un nou stadion care va conține 70.000 de locuri.

Începând cu anul 2006, Sports Events este mândru de a fi cel maifiabil broker de bilete de pe piață, respectând politica"Aprovizionare garantată". Fiecare comandă este procesată de către unul dintre reprezentanții noștri de vânzări pentru a asiguracel mai bun serviciu clienți.

 

Nu aștepta! Cumpără azi bilete pentru Atletico Madrid  de pe Sports Events 365! 

 

Bilete Atletico de Madrid - 2017-2018
Eveniment
Data
Preţ
Obţineţi
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) Atletico de Madrid - Arsenal
Singapore City, Singapore - Stadionul National
26 Iul 2018,
19:30
NU este final
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) Paris Saint-Germain ( PSG ) - Atletico de Madrid
Singapore City, Singapore - Stadionul National
30 Iul 2018,
19:35
NU este final
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) Atletico de Madrid - Inter
Madrid, Spania - Wanda Metropolitano ( La Peineta )
12 Aug 2018,
20:05
NU este final