Suntem cel mai sigur vânzător și redistribuitor de bilete pentru evenimente live. Prețurile pot fi mai mari sau mai mici decât valoarea nominală.
Suntem cel mai sigur vânzător și redistribuitor de bilete pentru evenimente live. Prețurile pot fi mai mari sau mai mici decât valoarea nominală.


Arsenal

Clubul de fotbal Arsenal, poreclit și "The Gunners", a fost fondat în 1886, inițial ca Dial Squad. Este unul dintre cele mai de succes cluburi din Anglia și a fost în fruntea topului fotbalului englez pentru cea mai mare parte a existenței sale, înregistrând cele mai multe sezoane consecutive - 89.

Sezonul 2003-2004 va fi amintit de fanii lui Arsenal pentru o lungă perioadă de timp. Echipa a câștigat titlul Premier League fără a pierde un singur joc. A fost sezonul lui Thierry Henry, în care a oferit o dovadă finală și fără îndoială că era unul dintre cei mai buni jucători ai erei sale. A fost, de asemenea, ultima victorie pentru Arsenal până acum.

Arsenal a câștigat 13 titluri de campion, 13 Cupe FA, 2 Cupa Ligii și 14 Shields Comunitare FA, dintre care multe au fost câștigate de managerul cel mai de succes și de lungă durată, Arsene Wenger. Clubul a terminat și în finala Ligii Campionilor 2006, unde a pierdut cu greu la FC Barcelona.

Wenger a preluat conducerea în 1996 și a transformat clubul. Primele sale realizări au venit în sezonul 1997-1998, când Arsenal a câștigat atât Campionatul, cât și FA Cup, urmat de încă 2 victorii la campionat și încă 4 FA CUP (ultimul în sezonul 2013-2014) până acum. După cum sa menționat, perioada 2003-2004 a fost probabil cel mai bun sezon din istoria Arsenal. Cursa neinvinsa a acelui sezon, intitulata echipa cu numele "The Invincibles", a continuat in sezonul urmator si s-a extins la 49 de jocuri, stabilind un record in engleză.

Mulți jucători de clasă mondială au jucat pentru Arsenal în era lui Wenger, cum ar fi Tony Adams, Ian Wright, Dennis Bergkamp, ​​Cesc Fabregas, precum și câștigătorii Campionatului Mondial francez Patrick Vieira, Robert Pires, Emmanuel Petit și cel mai mare golgheter al clubului, Thierry Henry, care a înscris un total de 228 goluri în 376 de apariții pentru The Gunners.

Recordul aparițiilor pentru club este deținut de David O'Leary cu 772 de apariții (558 meciuri) între 1975 și 1993.

Cu o echipa formată din jucatori precum Olivier Giroud, Aaron Ramsey, Mesut Ozil, Danny Welbeck, Theo Walcott si Alexix Sanchez, Petr Čech Arsenal va incerca sa provoace toate titlurile sezonului urmator.

Stadionul Arsenal este stadionul Emirates, care are loc pentru 60.000 de spectatori. În 2006, a înlocuit stadionul Highbury, care a servit ca locuință a lui Arsenal timp de 93 de ani. Situate în jurul stadionului sunt 3 statui ale legendelor clubului Tony Adams, Herbert Chapman și Theirry Henry.

Cei mai mari rivali ai clubului sunt Tottenham Hotspur și Manchester United. Meciul dintre Arsenal și Tottenham se numește North Derby Derby și este unul dintre cele mai mari Derby din fotbalul mondial.

Începând cu anul 2006, Sports Events este mândru de a fi cel mai fiabil broker de bilete de pe piață, respectând politica "Aprovizionare garantată". Fiecare comandă este procesată de către unul dintre reprezentanții noștri de vânzări pentru a asigura cel mai bun serviciu clienți.

Nu aștepta! Cumpără astăzi bilete la Arsenal de pe Sports Events 365.Varietatea biletelor de avion Arsenal nu conține taxe ascunse.

Bilete Arsenal - 2017-2018
Eveniment
Data
Preţ
Obţineţi
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) Atletico de Madrid - Arsenal
Singapore City, Singapore - Stadionul National
26 Iul 2018,
19:30
NU este final
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) Arsenal - Paris Saint-Germain ( PSG )
Singapore City, Singapore - Stadionul National
28 Iul 2018,
19:35
NU este final
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) Arsenal - Chelsea
Solna, Suedia - Arena Solna
04 Aug 2018,
10:15