Suntem cel mai sigur vânzător și redistribuitor de bilete pentru evenimente live. Prețurile pot fi mai mari sau mai mici decât valoarea nominală.
Suntem cel mai sigur vânzător și redistribuitor de bilete pentru evenimente live. Prețurile pot fi mai mari sau mai mici decât valoarea nominală.


AC Milan

Pierderea lui AC Milano în fata luiLiverpool din finala Ligii Campionilor din 2005 a fost amară. După ce a condus cu 3:0 la pauza, echipa a pierdut titlul într-un penalti. Doi ani mai târziu, Milano a avut șansa de a-și răscumpăra onoarea. Turneul sezonului 2006-2007 s-a încheiat într-o finală care a adus aceleași două cluburi împreună pentru un meci. AC Milano a bătut Liverpool cu 2:1, stabilind scorul. Aceasta a fost a șaptea și ultima victorie a lui Milano de până acum in Cupa Europeana (Liga Campionilor). O realizare care este doar a doua din cele 12 victorii ale acestei Cupe ale lui Real Madrid.


AC Milano este unul dintre cele mai mari cluburi din fotbalul clubului italian și internațional. Clubul a câștigat 18 titluri Seria A, dintre care primul a venit în 1901, iar ultimul în 2011. Au câștigat de două ori alte 5 cupe italiene, 7 Super Cupuri italiene, Super Cupa UEFA de 5 ori, Cupa Cupelor Cupa Intercontinental de 3 ori și titlul care l-a înlocuit, Cupa Mondială a Clubului FIFA, o dată, și așa cum am menționat de 7 ori Cupa europeană.


AC Milano a fost fondat în 1899 de doi englezi. Ca un tribut, drapelul englez este prezentat în creasta clubului.


Încă din anii 1980, Clubul a fost deținut de fostul prim-ministru italian, Silvio Berlusconi, până când a fost cumpărat de Rossoneri Sport Investment Lux în 2017, devenind Yonghong Li noul său proprietar și președinte. AC Milan este în prezent administrat de Vincenzo Montella.


Managerii de top, cum ar fi Giovanni Trapattoni, Arigo Sacchi, Fabio Capello și Carlo Ancelotti, au antrenat clubul în diferite perioade. Trapattoni, fost jucător al clubului care a devenit mai târziu antrenor legendar în fotbalul italian, și-a început cariera la club la mijlocul anilor '70. Sacchi a condus clubul la două victorii consecutive ale Cupei Europene la sfârșitul anilor 1980 (o realizare care nu a fost însoțită de niciun alt club până acum). Capello, un alt fost jucător al clubului, a antrenat în anii 1990 și a condus echipa la 3 campionate naționale consecutive și două apariții în finala Ligii Campionilor, batand Echipa de vis a Barcelonei cu 4:0. Această echipă este considerată de mulți ca fiind cea mai bună echipă pe care AC Milano a avut-o vreodată. Carlo Ancelotti, actualul manager al Real Madrid, a câștigat ultimele două titluri ale Ligii Campionilor pentru club în 2003 și 2007.


Talente de top din istoria fotbalului au jucat pentru club. În vremurile moderne, pot fi menționați în plus față de vedetele naționale: Ruud Gullit, Marco van Basten, Frank Rijkaard, Zvonimir Boban, Dejan Savićević, Marcel Desailly, George Weah, Andriy Shevchenko, Dida, Clarence Seedorf, Cafu, Kaká și Robinho precum Mauro Tassotti, Franco Baresi, Paolo Maldini, Alessandro Costacurta, Roberto Donadoni, Marco Simone, Alessandro Nesta, Massimo Ambrosini, Christian Panucci, Andrea Pirlo, Filippo Inzaghi și multi altii.


După ce a câștigat ultimul titlu Seria A în 2011, ultimele sezoane au fost destul de instabile pentru Milano. Managerii și jucătorii s-au schimbat și clubul nu a câștigat niciun titlu. Mai mult decât atât, nu s-a clasat la nici unul dintre cele două turnee europene. Cu Inzaghi ca manager și cu jucători precum Honda, El Shaarawy, Montolivo, Abate și portarul Donnarumma, AC Milano va încerca să ajungă la poziția sa naturală în partea de sus a Seriei A și in fotbalul european.


Paolo Maldini deține recordul aparițiilor pentru Milano, cu 902 de partide oficiale jucate în total și 647 în Seria A între 1985 și 2009 (de asemenea, un record in Seria A). Clubul și-a retras numărul lui Jersey (3)  împreună cu numărul lui Franco Baresi (6). Suedezul, Gonnar Nordahl, care a jucat pentru club în anii 1950, deține recordul de înscriere pentru club cu 221 de goluri în 268 de jocuri, recordul său de 35 de goluri într-un sezon Seria A din 1949-1950 nu a fost încă bătut. Al doilea pe listă este Andriy Shevchenko cu 175 de goluri în 322 de jocuri.


Milano joacă pe cel mai mare stadion din Italia, San Siro, care poate găzdui aproximativ 80.000 de spectatori și găzduiește și jocurile de acasă ale celui mai mare rival al lui Milano; Inter Milano. Jocul Derby între cluburi se numește Derby della Madonnina și este unul dintre cele mai fierbinți Derby din lumea fotbalului.


Începând cu anul 2006, Sports Events este mândru de a fi cel maifiabil broker de bilete de pe piață, respectând politica"Aprovizionare garantată". Fiecare comandă este procesată de către unul dintre reprezentanții noștri de vânzări pentru a asiguracel mai bun serviciu clienți.

 

Nu aștepta! Cumpără astazi biletele la AC Milano de pe Sports Events 365!

 

Bilete AC Milan - 2017-2018
Eveniment
Data
Preţ
Obţineţi
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) AC Milan - Manchester United
Pasadena, CA, Statele Unite ale Americii - Rose Bowl
25 Iul 2018,
20:05
NU este final
Varietate de Prețuri
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) Tottenham Hotspur - AC Milan
Minneapolis, MN, Statele Unite ale Americii - Stadionul US Bank
31 Iul 2018,
19:35
NU este final
Varietate de Prețuri
Cupa Campionilor internațională (Fotbal) AC Milan - FC Barcelona
Santa Clara, CA, Statele Unite ale Americii - Stadionul Levi's
04 Aug 2018,
17:05
NU este final
Varietate de Prețuri