De ce să ne alegeti?

Ne-a luat câțiva ani pentru a înțelege pe deplin arta vânzării de bilete pentru sport și spectacole în întreaga lume. Continuăm să învățăm tot timpul când piața se dezvoltă și se schimbă în mod constant.

În această pagină vom încerca tot ce ne stă în putință să vă arătăm ceea ce știm și sperăm să răspundem la tot ceea ce vă gândiți atunci când sunteți în curs de achiziționare a biletelor.


Suntem de încredere? ?

Da, suntem. Și cum putem să vă dovedim asta? Să începem cu cooperarea cu Miles & More, cel mai mare program de loialitate a călătorilor din Europa, cu 20 de milioane de membri ai Star Alliance (Lufthansa și 13 companii aeriene europene). Am construit un site web comun pentru a permite membrilor Miles & More să răscumpere sau să câștige miles când cumpără bilete. Nu am fi avut această cooperare dacă nu ar fi fost pentru serviciile noastre de încredere.


Veți primi biletele?

Cea mai importantă întrebare în afacerea noastră. Mai întâi lasati-ne sa va răspundem, iar răspunsul este că vom face tot ce ne stă în putere pentru a vă confirma biletele.

După ce biletele dvs. au fost confirmate de noi, le vom furniza, chiar dacă va trebui să plătim mai mult pentru ele decât ați plătit inițial.

În afacerea noastră există multe companii care vă oferă: "100% garanție de rambursare a banilor". Oferim 150% garanție de returnare a banilor, astfel încât veți ști că avem un stimulent pentru a obține biletul. Și, de altfel, l-am exercitat doar de două ori în ultimii 2 ani și peste 75.000 de bilete ... Oferim întotdeauna bilete confirmate! Cu orice preț!


Contact direct și personal

Oferim numeroase moduri de comunicare: Via site-urile Sport Events 365, Telefon, Mail, Chat, Facebook.

Odată ce comandați bilete, veți primi mai întâi un e-mail automat pentru a spune că comanda dvs. a fost înregistrată în sistemele noastre, apoi primiți un e-mail de confirmare personal de la un membru al echipei noastre de service clienți, cu toate informațiile și detaliile de livrare. Veți putea să-l contactați direct de acum încolo.


Ce se întâmplă dacă ceva nu este așa cum a fost planificat?

Mândria noastră se află în numărul nostru de linii de asistență telefonică pe care îl veți primi ca parte a informațiilor trimise după ce ați achiziționat biletele. Numărul de linii de asistență telefonică este disponibil 7 zile pe săptămână, 8:00 - 22:00 (CET). Îi încurajăm pe clienți să apeleze acest număr ori de câte ori au nevoie de asistență. Cu cât vom ști mai repede problema, cu atât vom rezolva mai bine soluția.


Prețuri competitive? Da!!!

După ce ne străduim să fim cinstiți și de încredere, obiectivul nostru este să fim cât mai competitivi. Încercăm în mod constant să ne îmbunătățim sursele de bilete și prețurile. Scopul Managerului nostru de Achiziții este de a continua să aprovizioneze prețuri fiabile și competitive. Pentru a asigura standardele de servicii și fiabilitate  ale Sports Events 365 ne asiguram ca toți furnizorii noștri au semnat un contract de lucru în condițiile noastre.


Varietate de evenimente

Avem peste 60.000 de evenimente sportive anuale pe site-ul nostru și mii de spectacole și concerte la fiecare moment dat. Pentru majoritatea acestora, oferim o varietate de bilete.


Confirmarea programului de eveniment

Managerul nostru de conținut ține evidența statutului de confirmare a programului pentru meciurile din principalele ligi europene de fotbal și actualizează baza de date în consecință. Dacă intenționați să cumpărați bilete și programul nu a fost confirmat, veți putea găsi informații despre cea mai scurtă și cea mai recentă opțiune, astfel încât veți obține limitele de timp și vă puteți planifica în siguranță zborurile și rezervările hoteliere . Aceste informații vă vor ajuta să vă planificați mai bine călătoria. Dacă vă întrebați "cum veți cunoaște data finală?" vă rugăm să verificați constant site-ul nostru pentru actualizări. În orice caz, am început un serviciu nou și unic de actualizare a clienților online cu privire la orice schimbare de program pentru evenimentul pentru care au cumpărat bilete.


Optiuni de cautare

Vă oferim multe modalități de a căuta în mod gratuit baza noastră de date. Căutați după destinație. Căutați după echipă sau artist și căutați după liga. Încercăm din greu să vă permitem să găsiți evenimentul dorit.


Tranzacție sigură și in siguranta

Am modificat metodele noastre de lucru pentru a le conforma pe deplin standardului PCI (standardul de plată prin card) - un standard de securitate a informațiilor pentru organizațiile care gestionează informațiile despre deținătorii de card pentru cartelele principale de debit, credit, prepay, e-pungă, ATM și POS. Facem tot ce putem pentru a vă menține datele în siguranță și în siguranță. De ce nu un schimb de bilete? Pentru că vă ocupați direct cu noi și nu cu un vânzător necunoscut. Ne angajăm să livrăm. Biletul de schimb obligă să vă fie restituit în cazul în care ceva nu merge bine.