Termeni şi Conditii

Termeni și Condiții de Utilizare

1. General

1.1. Acest website ("Site-ul") este deținut și operat de către Sports Events 365 Ltd. și filiala sa deținută în întregime de Ticketingo Limited ("Firma").

1.2.Cuvintele care denotă numărul singular trebuie să includă numărul plural și invers. Cuvintele care denotă sexul masculin includ expresiile de gen feminin care denotă că persoanele includ corporații, parteneriate și alte entități corporative.

1.3. Rubricile din acești termeni și condiții de utilizare sunt incluse pentru a fi ușor de referință și nu afectează interpretarea sa.

1.3. Următorii Termeni si Condiții de utilizare (“Termeni”), precum și toate informațiile prezentate pe site si pe e-mailurile care vă sunt furnizate de către Firmă, constituie întregul acord legal între dvs. și firmă cu privire la accesul și utilizarea acestui site și a serviciilor prestate de către firmă ("Acordul"). Prin accesarea, navigarea și/sau utilizarea acestui site, recunoașteți că ați citit, ați înțeles și sunteți de acord cu Acordul, inclusiv cu acești Termeni și condiții și să respectați toate legile și reglementările aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, nu utilizați acest Site.

1.4. Prin prezenta, certificați că aveți vârsta legală pentru a utiliza acest site și că aveți competență legală și sunteți autorizat în acest scop.

1.5. Ca o condiție a utilizării de către dvs. a acestui site, vă angajați să nu utilizați acest site pentru niciun scop ilegal sau interzis de acești Termeni. Este posibil să nu utilizați acest site în nici un fel care ar putea deteriora, dezactiva, supraîncărca sau afecta orice server sau rețeaua conectată la orice server al companiei sau să interfereze cu utilizarea și distracția oricăror altor părți ale acestui site.

2. Informații publicate pe site

2.1. Orice informație și conținut pus la dispoziție prin intermediul acestui site este supus unor modificări, în special în ceea ce privește prețurile biletelor și datele evenimentelor.

2.2. Acest Site poate conține și oferă, printre altele, informații care nu sunt deținute și/sau controlate de Companie, incluzând fără limite datele și orele evenimentelor. De exemplu, la publicarea datelor evenimentelor sportive Compania depinde în totalitate de informațiile furnizate de terți.


Prin urmare, vi se cere să verificați toate informațiile despre terțe părți publicate pe acest site. Compania face eforturi mari pentru a publica informații exacte, dar nu va fi trasă la răspundere pentru informațiile terților și nu vă puteți baza pe astfel de date fără să o verificați în mod independent.

2.3. În anumite cazuri, Site-ul poate face referire la un website extern al unui Co-brand, mai ales pentru anumite evenimente ce au loc in Statele Unite (http://tickets4usa.sportsevents365.com), evenimente sportive cu Motor (http://gotickets.com/SE365), și site-uri pentru rezervarea hotelurilor (“Website-uri Co-branded”). Corespondeța sau afacerile încheiate cu zebsite-uri Co-branded, inclusiv plata și livrarea bunurilor și serviciilor sau unor alți termeni, condiții, garanții sau alte reprezentări associate cu astfel de contracte sunt strict între dvs. și aceste website-uri. Firma nu este răspunzătoare pentru niciun conținut afișat pe aceste site-uri, ca și fel de pierdere sau daună rezultată din aceste tranzacții sau contracte.


3. Achizițiile prin intermediul Site-ului

3.1 Plasarea unei Comenzi

3.1.1. Sunteți de acord să furnizați toate informațiile necesare pentru ca Compania să proceseze și să finalizeze achiziția dvs., inclusiv, fără a se limita la furnizarea unei copii a Pașaportului și a oricăror detalii și documente suplimentare, în măsura în care este necesar.

3.1.2. După ce ați plasat comanda pe site (“Comandă”) apăsând pe butonul “trimite”, comanda va fi transmisă Firmei pentru confirmare și execuție. Începând cu momentul confirmării Comenzii, Comanda nu poate fi alterată și/sau anulată de către dvs., excepția fiind în cazul în care Compania vă dă acordul scris.

3.1.3. Prin plasarea comenzii pe Site si furnizarea detaliilor cardului de credit, sunteți de acord ca firma să blocheze limita de credit pe suma cerută, și după aceea (o dată ce comanda este confirmatărea) să debiteze cardul dvs. de credit pentru suma cerută.


3.2 Politica Prețului

Prețul cu care veți fi taxat este cel indicat pe Site în momentul achiziționării. Fără derogare de la cele de mai sus, firma își rezervă dreptul de a modifica prețurile de produse și/sau servicii care sunt afișate pe site, în orice moment, fără notificare prealabilă.

Firma operează cu piața secundară unde disponibilitatea bletelor și prețurile lor sunt determinate și diferă de cererea și oferta pieței. Totuși, pentru anumite evenimente (foarte des pentru evenimentele de profil înalt și unde biletele s-au terminat) este de așteptat ca prețul de vânzare a biletelor să fie superior celui inscripționat (valoarea înscrisă pe bilete).  

Plasând o comandă pe site, recunoașteți și sunteți de acord că prețul biletelor pe care le-ați comandat poate fi mai mare decât valoarea nominală a acestora.


3.3. Mijloace de plată

Cu excepția cazului în care alte mijloace de plată au fost confirmate de Companie în avans, plata pentru Comandă va fi efectuată printr-un card de credit valabil care poate fi lichidat de una dintre companiile de carduri de credit care operează în mod legal, aprobate de Companie.


3.4. Livrarea biletelor

3.4.1. Veți fi responsabil să furnizați Companiei adresa corectă de livrare și alte detalii pe care Compania le poate solicita în mod rezonabil pentru livrarea corectă și la timp a biletelor. Sunteți obligat să informați Compania cu privire la detaliile livrării finale sau la orice modificare a acestora, cu cel puțin o săptămână înainte de data evenimentului.

3.4.2. Compania nu va fi trasă la răspundere în cazul în care biletele confirmate nu sunt livrate în mod corespunzător ca urmare a unor detalii incorecte furnizate de dvs. în momentul plasării comenzii sau în orice moment ulterior. În acest caz, veți fi complet taxat pentru comanda dvs., precum și pentru plata în ceea ce privește taxele de expediere și de manipulare. Vă rugăm să acordați atenție și să completați detalii exacte și actualizate. Rețineți - trimiterea de date personale false este strict interzisă în conformitate cu legislația.

3.4.3. Compania nu va fi trasă la răspundere dacă nu ați acceptat sau nu ați recuperat biletele livrate. În acest caz, biletele vor fi considerate livrate și veți fi taxat integral pentru Comandă, inclusiv taxele de livrare.

3.4.4. Compania nu va fi trasă la răspundere în cazul în care biletele confirmate au fost livrate în mod obișnuit la adresa clientului, așa cum a fost furnizată de către clienți în avans, dar nu au fost înmânate clienților de către destinatarul biletelor. De exemplu, Compania nu va fi trasă la răspundere în cazul în care biletele au fost livrate la recepția hotelieră/clădire a clientului, dar clienții nu au primit biletele datorită faptului că hotelul nu a livrit biletele către client.

3.4.5. Întârziere la sosire – Dacă clientul întârzie la livrarea biletelor la adresa furnizată de el, numai în ziua evenimentului, trebuie să verifice la 09:00AM în ziua respectivă, că biletele au fost livrate corespunzător la adresa hotelului/clădirii. Dacă există o problemă cu livrarea biletelor, clientul trebuie să informeze imediat Firma, cel târziu la 12:00. Firma nu va fi responsabilă pentru bilete neverificate, dacă clientul nu va respecta directivele menționate mai sus.

3.4.6.  Compania își rezervă dreptul de a modifica metoda de livrare a biletelor (de exemplu, de la livrarea hotelului la punctul de colectare), dacă este necesar. În acest caz, compania vă va informa în timp util și nu va fi responsabilă sau răspunzătoare pentru eventualele daune cauzate de astfel de modificări. Aceasta nu va constitui o încălcare a contractului cu compania.

 

4. Anularea unei comenzi

4.1 Toate comenzile sunt obligatorii și nu pot fi anulate fără aprobarea scrisă în prealabil a Companiei.

Pentru orice problemă cu Comanda, vă rugam să ne contactați, puteți fi siguri că vom face tot posibilul să vă ajutăm.

 

5. Dispoziții speciale și răspunderea juridică

5.1. Compania nu va fi trasă la răspundere dacă vi se refuză accesul la un eveniment, cu excepția cazurilor în care refuzul se datorează unui motiv legat de firmă.

5.2. Călătoria către locul evenimentului și vizita se face pe propriul risc. Compania nu va fi trasă la răspundere pentru daunele pe care le-ați putea suferi în timp ce călătoriți de la sau la eveniment sau participați la un astfel de eveniment.

5.3. Veți fi singurul responsabil pentru obținerea datele corecte, orele de începere a evenimentelor, și detaliile de livrare sau ridicare. Vă rugam să rețineți că datele meciurilor din Ligile de Fotbal Europene ar putea să nu fie finalizate la momentul plasării Comenzii. Acest fapt nu depinde de noi și este determinat de organizatori și de părțile care au drepturi de difuzare. Totuși, atunci când plasați rezervarea dvs. trebuie să verificați dacă meciul care vă interesează este prezentat ca fiind „Nefinal” pe site-ul nostru. Dacă este – citiți nota indicând posibila perioadă și planificați-vă călătoria corespunzător.

5.4. Compania nu va fi răspunzătoare și nu veți primi biletele de înlocuire în caz de pierdere, furt sau deteriorare a biletelor, în cazul în care acestea nu au avut loc din cauza neglijenței firmei sau acțiunii intenționate sau omisiunii.

5.5. Fără derogare de la cele de mai sus, în rarele cazuri în care firma nu reușește să livreze biletele confirmate, sau bilete compatibile, din motive imputabile acesteia, Firma detine singura obligației si răspundere juridică ce va fi limitată la o restituire maximă de 150% din prețul achiziționat al biletului. Această obligație este supusă respectării depline a secțiunii 5.6 de mai jos.

5.6. În cazuri rare, este posibil să întâmpinați probleme cu privire la bilete, cum ar fi: livrarea cu întârziere, livrarea unei categorii diferite de bilete decât cea confirmată, problemele de intrare pe stadion sau orice altă dificultate. În astfel de cazuri rare, trebuie să contactați IMEDIAT numărele de linii telefonice de asistență pentru clienți de urgență + 353-1-526-2839 și + 34-93-1846750. Compania investește mult efort și resurse de gestionare și rezolvare de probleme neașteptate, de orice fel. Prin urmare, Compania nu va fi trasă la răspundere sau răspunzătoare pentru nicio problemă care nu a fost raportată corespunzător în conformitate cu această secțiune.


Fără a aduce atingere celor de mai sus, Compania nu își asumă răspunderea pentru o problemă corect rezolvată odată raportată. În plus, rețineți că contactarea liniei telefonice de urgență pentru asistență pentru clienți nu vă acordă în mod automat un drept de compensare (parțial sau integral).

5.7. Cu excepția obligațiilor Companiei față de dvs. în calitate de cumpărător înregistrat de bilete, așa cum este prezentat aici, Compania nu va avea nicio răspundere sau nu este responsabilă față de nici o terță parte prin utilizarea biletelor achiziționate.

5.8. Forță Majoră: Compania nu va fi responsabilă sau răspunzătoare în cazul în care clientul nu poate accesa sau participa la un eveniment și/sau dacă evenimentul este anulat sau amânat din motive care nu țin de controlul Companiei, cum ar fi: condiții meteorologice nefavorabile, greve, tulburări civile, decizii realizate de autoritățile competente și/sau organizatori, război, atacuri teroriste etc.

5.9. În cazuri rare în care compania vă furnizează bilete care sunt situate la o categorie inferioară față de cea confirmată, compania va rambursa diferența în funcție de prețurile biletelor publicate pe Site la data confirmării. În cazul rar în care firma a confirmat bilete pentru secțiunea unei anumite echipe, dar a emis bilete la secțiunea echipei adversare, veți fi rambursat cu o sumă de 5% - 25% în funcție de circumstanțele specifice ale fiecărui caz, la discreția Firmei .

5.10. Compania este obligată să-și așeze clienții în perechi, cu excepția cazului în care există alte indicații contrare (de exemplu, în cazul în care biletele sunt definite pe Site Bilete Individuale). Vă rugam să rețineți că pe anumite stadioane (foarte des „Camp Nou”), așezarea pe perechi include locuri diagonale sau perpendiculare alăturate.Dacă vi s-au furnizat bilete care nu sunt adiacente așa cum v-au fost confirmate de către Firmă în avans, veți fi rambursat pentru locul separat, cu o sumă de 3% - 15% din prețul biletului, în funcție de distanța dintre locurile oferite.

5.11. Veți fi singurul responsabil pentru respectarea regulilor, reglementărilor, politicilor și codului de conduită, stabilite de către autoritățile locale și/sau de organizatorii evenimentului. Firma nu va fi trasă la răspundere pentru orice daune pe care le puteți suferi dacă vi se va refuza intrarea sau ați fost expulzat de la eveniment de către autoritățile locale sau de către organizatori. 

5.12. În anumite cazuri, Compania vă va trimite directive importante cu privire la regulile de conduită la un eveniment specific pe email. Compania nu va fi răspunzătoare în cazul în care accesul vă va fi interzis la un eveniment sau veți fi expulzat de pe stadion din cauza nerespectării acestor directive.

5.13. În cazul în care ați primit un bilet de sezon sau un card de membru (card de plastic), sunteți obligat să returnați cardul în conformitate cu instrucțiunile furnizate împreună cu cardul de plastic sau furnizate de companie. În cazul în care nu ați făcut acest lucru, din orice motiv, compania vă va percepe costul emiterii unui nou card de membru și pentru toate daunele cauzate ca urmare a nereturnarii cardului de membru conform instrucțiunilor.

6. Limitarea Răspunderii Juridice

ÎN MĂSURA PERMISĂ DE LEGEA APLICABILĂ, ÎN FAPT NICIUN FEL DE CIRCUMSTANȚĂ, FIRMA SAU ORICE FILIALE, AFILIAȚII, STOCKHOLDERS, DIRECTORI, OFICIUNI, ANGAJAȚI, LICENȚE SAU FURNIZORI ("PĂRȚILE COMPANIEI") NU VOR FI RĂSPUNZĂTORI, SAU ORICE ALTA PERSOANA CA URMARE A UTILIZĂRII SAU ACCESUL LA SITE SAU ORICE CONȚINUT APARE PRIN SITE-UL SI SERVICIU CONEXE PENTRU ORICE CONSECINTE INCIDENTALE, INDIRECTE, SPECIALE, PUNITIVE SAU EXEMPLARE, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA DAUNE PENTRU PIERDEREA DE VENITURI, PROFIT, UTILIZARE DE DATE SAU ALTE INTANGIBILE (COLECTIV „DISTRUGERI EXCLUSE“), CHIAR CARACTERIZATE DE NEGLIJENTA, PREJUDICIU, CONTRACT SAU ALTE RĂSPUNDERI, CHIAR DACĂ ORICARE DINTRE PARTILE SOCIETATILOR COMERCIALE AU FOST INFORMATE DE POSIBILITATEA SAU PREVEDEREA ORICAROR DAUNE EXCLUSE, SI INDIFERENT DE EȘUAREA UNUI SCOP  ESENȚIAL AL ​​UNUI REMEDIU LIMITAT. DACĂ ESTE CAZUL ORICE RETINERE A AUTORITATILOR CA PARTE A ACESTEI SECTIUNI, NEREALIZABILE, ATUNCI RĂSPUNDEREA PĂRȚILOR COMPANEI VA FI LIMITATĂ ÎN MĂSURA POSIBILA ADMISA DE LEGEA ÎN VIGOARE.


 7. Indemnizația

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să vă protejați compania, ofițerii, directorii, angajații, agenții, licențiați, furnizorii și orice terță parte împotriva tuturor reclamațiilor, pierderilor, cheltuielilor, daunelor și costurilor, inclusiv onorariile avocaților, rezultând din orice încălcare a acestor Termeni de către dvs.


  8. Terminarea

Compania va avea dreptul să înceteze furnizarea de servicii prin intermediul Site-ului și/sau să înceteze să opereze Site-ul, integral sau parțial, la discreția sa. Această secțiune nu se va aplica comenzilor confirmate anterior încetării activității companiei.


9. Legea aplicabilă și Competența Juridică

Termenii sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legislația Irlandei și orice acțiune care rezultă din sau referitoare la acești Termeni, pe care părțile nu le pot rezolva pe cale amiabilă în termen de 30 de zile, se referă exclusiv la arbitraj la Dublin, în conformitate cu regulile de conciliere și arbitraj ale Camerei Internaționale de Comerț de către un arbitru desemnat în conformitate cu regulile menționate. Arbitrajul menționat se desfășoară în limba engleză, iar arbitrul este obligat să își motiveze deciziile.


10. General

Acești Termeni constituie întregul acord între dvs. și Compania cu referire la acest Site și serviciile prestate prin intermediul Site-ului. Utilizarea acestui site este neautorizată în orice jurisdicție care nu aplică toate prevederile acestor Termeni, inclusiv, dar fără a se limita la acest paragraf. În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni va fi considerată neaplicabilă, nulă sau nevalidă, o astfel de prevedere va fi modificată astfel încât să o facă valabilă și aplicabilă și, astfel modificată, toți Termenii vor rămâne în vigoare și în vigoare. Niciun fel de nerespectare sau întârziere în exercitarea vreunui drept, putere sau privilegiu în temeiul prezentului articol va acționa ca renunțare la acesta și niciun exercițiu individual sau parțial nu va împiedica exercitarea vreunui alt drept, putere sau privilegiu în cele ce urmează. Compania își rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe orice aspect al serviciilor și conținutului furnizat prin intermediul acestui site în orice moment, fără notificare sau răspundere. Ar trebui să verificați periodic acești Termeni și Politica de confidențialitate postați pe acest site pentru a revizui termenii și îndrumările actuale aplicabile utilizării dvs. Utilizarea continuă a acestui site după astfel de revizuiri reprezintă acceptarea acestor revizuiri.


11. Ticketingo Limited a înregistrat adresa Blair House, strada Upper O'Connell, Ennis, Co Clare, Irlanda. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să mergeți la Contactați-ne.