Despre noi
Sports Events 365 este un broker internațional pentru bilete de sport și spectacole. Înființat în 2006, site-urile web ale companiei atrag 300.000 de vizitatori pe lună. Mult mai multe expun biletele și conținutului nostru prin parteneriate și afiliere.
Sports Events 365 a dezvoltat un motor de căutare unic în beneficiul clienților noștri la nivel mondial. Compania are mai multe echipe cu zeci de angajați cu experiență: Cercetare & Dezvoltare, Marketing Internațional, Vânzări & Serviciul Clienți, Conținut & Ofertă.
Împreună operăm site-uri web în 19 limbi, avem o creștere anuală de 25% și vindem zeci de mii de bilete pentru clienții noștri din 150 de țări.
Continuăm să creștem, dar o facem într-un ritm constant pentru a ne menține standardele înalte de servicii.
Mai presus de toate, îi prețuim pe clienții noștri, atât pe cei privați, cât și pe cei de afaceri. Facem tot ce ne stă în putință pentru a oferi cel mai fiabil serviciu la cel mai bun preț.
Companii de turism, agenții de turism și potențialii parteneri de afaceri sunt bineveniți să afle mai multe despre serviciile suplimentare.

Ce ne face deosebiți?

Deoarece avem atât de multe de spus despre lucrurile care ne fac deosebiti, am decis să dedicăm o pagină specială temei: De ce noi?
Iată principala problemă pe scurt:
Sports Events 365 nu este o piață online, nici un site de schimb de bilete.
Suntem 150% angajați pentru evenimentul dvs. de vis și pentru dvs., dragul nostru client.
Suntem furnizorul dvs. direct și, prin urmare, puteți vorbi direct cu noi cu orice întrebare sau anchetă.
Contactați-ne, Chat cu noi, Skype, Telefonați - suntem aici pentru dvs. 7 zile pe săptămână.

Cunoștințele noastre speciale și serviciile personale:

Probabil că veți fi în străinătate, într-un loc ciudat. Noi stim acest lucru. Prin urmare, vă sprijinim cu cele mai complete informații despre fiecare eveniment. Încercăm să vă facem să vă simțiți ca un local, oriunde.
Când călătoriți, trebuie să fiți sigur că nimic important nu a fost lăsat acasă, de aceea procesul nostru de confirmare este personal și un membru al echipei noastre va fi contactul dvs. personal.

Misiunea noastră :

Ne vom asigura că veți primi biletul și vă veți bucura de el.
Vrem să vedem comenzile dvs. pe site-ul nostru, din nou și din nou.
Vom face tot posibilul pentru a vă mulțumi, pentru că vrem recomandarea dvs.
Misiunea noastră este să fim cinstiți, ieftini, demni de încredere și eficienți pe timpul procesării comenzii.

Partenerii Biletelor Noastre :

Football Tickets Champions