Inter

Inter Milano este unul dintre gigantii din fotbalul italian. Clubul a fost fondat în 1908 ca un club despartit de la Milano Cricket și Football Club (AC Milan de astăzi). Clubul joacă fotbal la Stadionul Giueseppe Meazza cu 80.000 de locuri (cunoscut sub numele  San Siro), pe care le împărtășesc cu rivalii lor din oraș, AC Milan.

Mulți fotbaliști legendari au purtat tricoul negru și albastru a lui Inter Milano, inclusiv Luis Figo, Ronaldo și Jürgen Klinsmann.

Poreclit Nerazzurri (negru și albastru), Inter a câștigat titlul de Serie A de 18 ori egal cu AC Milan și a fost depasita numai de Juventus. Între anii 2006 și 2010, Inter Milano a câștigat 5 titluri consecutivi al Serie A. Inter a câștigat, de asemenea, de 3 ori UEFA Champions League, cel mai recent în 2010, sub conducerea lui Jose Mourinho. Clubul a câștigat, de asemenea, Coppa Italia de 7 ori. Inter a terminat pe locul 9 în sezonul 2012-13 Serie A , și locul 6 in sezonul de înainte.

Clubul este în prezent condus de Walter Mazzarri, care a preluat clubul in mai 2013, după o cariera foarte reușită ca managerul al Napoli. Mazzarri este al șaselea director lui Inter de cand Jose Mourinho a lăsat clubul în 2010. Foștii manageri notabile ale clubului includ pe Roberto Mancini, Marcello Lippi și seful actual al lui Anglia, Roy Hodgson.

Căpitanul clubului este apărătorul argentinian în vârstă de 39 de ani, Javier Zanetti, care este jucatorul de cel mai lung timp in club. Zanetti, poreclit Il Capitano (căpitan,) a intrat la Inter Milano în 1995 și a făcut peste 800 de aparitii pentru club. Cei 5 Serie A titluri și angajamentul  de o lungă durată la club la făcut o legendă vie la San Siro.

Uni dintre jucători notabili de azi includ pe, Esteban Cambiasso, Diego Milito, Antonio Cassano, Fredy Guarin și Rodrigo Palacio, care a fost cel mai bun marcator de top al clubului în sezonul 2012-13.

Nu așteptați! Cumparati bilete pentru Inter Milano azi. Garanția noastră de livrare si un prêt atractiv fara taxe ascunse va asigura satisfactia dumneavoastra completa

Cumpărați bilete pentru Inter on-line - 2014 - 2015
Eveniment
Data
Preţ
Obţineţi
Cupa Campionilor internațională(Fotbal) Eugene, OR, Statele Unite ale Americii - Stadionul Autzen
24 Iul 2016,
14:00
Variety
of
Prices
Cupa Campionilor internațională(Fotbal) Charlotte, NC, Statele Unite ale Americii - Stadionul Bank of America
30 Iul 2016,
17:00
de la
65