FC Girondins de Bordeaux

 

1. General

1.1 Acest website ("Site-ul") este deținut și operat de către Sports Events 365 Ltd.  Si filiala sa deținuta în întregime de Ticketingo Limited ("Firma").

1.2. Următoarele Termenii si Conditiile de utilizare, precum și toate informațiile prezentate pe site si pe e-mailurile care vă sunt furnizate de către firma, constituie întregul acord legal între tine și firma în ceea ce privește accesul și utilizarea acestui site și a serviciilor prestate de către firma ("acordul"). Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, sau dacă nu sunteți de vârsta legală și competentă în mod legal, nu folosiți acest site.

2. Informații pe site

2.1. Vi se cere să verificati toate informațiile publicate prin intermediul acestui site, inclusiv datele evenimentelor, care sunt supuse la schimbări.

2.2. Site-ul poate prezenta link-uri către site-uri afiliate, de exemplu site-uri de rezervare la un hotel etc, Firma nu este răspunzătore pentru orice pierderi sau daune suferite in urmare de relațiile cu aceste site-uri.

3. Achizițiile prin intermediul Site-ului

3.1.1.Prin plasarea comenzii pe site si furnizarea detaliilor cardului de credit, sunteți de acord ca firma va bloca limita de credit pe suma ceruta, și după aceea (o dată confirmarea comenzii) debita cardul dvs. de credit pentru suma cerută.

3.1.2.La evenimente de sport și  spectacole deținute în Statele Unite ale Americii, poate referi utilizatorul la un co site extern construit și operat de către partenerul de afiliere la http://tickets4usa.sportsevents365.com (denumită în continuare: "tickets4usa"). Toate achizițiile efectuate de către utilizator în "tickets4usa" va fi încasate și administrate de "tickets4usa", în conformitate cu propriile sale Termeni legali care utilizatorul va ratifica, înainte de a face o comanda. Firma NEAGĂ explicit responsabilitatea pentru orice conținut afișat la "tickets4usa", precum și pentru orice tranzacții încheiate acolo de către utilizator.

3.2 Termenii de Pret

3.2.1. Firma te va taxa cu prețul care apare pe site, în data de confirmarea a comenzii. Cu toate acestea, în cazul în care prețul sa schimbat după ce ai plasat comanda, si până când comanda a fost confirmată - veți fi anunțat în consecință. Fără derogare de la cele de mai sus, firma își rezervă dreptul de a modifica prețurile de produse și / sau servicii care sunt afișate pe site,  în orice moment, fără notificare prealabilă.

3.2.2. Prin plasarea unei comenzi pe site, recunoasteti si sunteti de acord cu faptul că biletele comandate sunt de obicei achiziționate la un preț mai mare decât valoarea lor nominală tipărită.

3.3. Livrarea biletelor

Firma va livra biletele confirmate astfel in metoda de livrare oferită pe site pentru fiecare eveniment specific.

Firma nu va fi trasă la răspundere în următoarele cazuri:

- În cazul în care biletele confirmate nu au fost livrate în mod corespunzător, din causa ca detalii  furnizate de client în timp de plasarea comenzii sau în orice moment ulterior au fost incorecte.

-.În cazul în care clientul nu a acceptat sau ridicat biletele livrate.

- În cazul în care biletele confirmate au fost livrate în mod corespunzător la adresa clientului, asa cum a fost furnizata de către client în avans, dar nu au fost înmânate la client de către destinatarul al biletelor. De exemplu, firma nu va fi trasă la răspundere în cazul în care biletele au fost livrate la recepția hotelului / clădirii clientului, dar clientul nu a primit biletele din cauza unor defecțiuni al hotelului a livra biletele la client.

3.4. Firma își rezervă dreptul de a modifica metoda de livrare de bilete , dacă este  necesar (de exemplu, schimba livrareala Hotelcu o alta locație de ridicare). În acest caz, veți fi informat în consecință, într-un timp util. Acest lucru nu va constituit o încălcare a contractului din partea firmei.

4. Anularea unei comenzi

4.1. Toate comenzile confirmate sunt obligatorii și nu pot fi anulate fără aprobarea scrisă prealabilă a firmei.

4.2. în unele cazuri, dacă este solicitată , firma poate încerca să revândă biletul în încercarea de a recupera o parte din  bani , dar cu plata de un commission.

5. Dispoziții speciale și răspunderea juridică

5.1. Firma nu va fi trasă la răspundere dacă vi se refuză accesul la un eveniment, cu excepția cazurilor în care refuzul se datorează în mod intenționat al firmei.

5.2.Excursile la locul de eveniment, și vizita la eveniment se face pe propriul risc.

5.2.1. Veti fi singurul responsabil pentru obținerea datele corecte, orele de începere al evenimentelor, și detaliile de livrare sau ridicare.

5.3. Nu voi primi biletele de înlocuire în caz de pierdere, furt sau deterioratia al biletelor, în cazul în care acestea nu au avut loc din cauza firmelei neglijență sau act intenționat sau omisiune.

5.4. Fără derogare de la cele de mai sus, În rarele cazuri pe care firma nu reușește să livreze biletele confirmate, sau bilete compatibile, din motive imputabile acestuia, Firma detine singura obligației si răspundere juridica care va fi limitată la o restituire maximă de 150% din prețul achiziționat  al biletului.  Această obligație este supusă la respectarea deplină al secțiunea 5.6 de mai jos.

5.5. În cazuri rare, in care aveti probleme în ceea ce privește biletelor, trebuie să vă adresați IMEDIAT numerele noastre de asistență de urgență +353-1-526-2839 și +34-93-1846750. Firma nu va fi trasă la răspundere sau si fie responsabila pentru orice problema care nu a fost raportată în mod corespunzător si în conformitate cu această secțiune, sau pentru o problemă rezolvată în mod corespunzător odată raportată.

5.6. Forță Majoră: firma nu va fi trasă la răspundere în cazul în care evenimentul este anulat sau amânat din motive independente de voința firmei.

5.7. Dacă ați primit bilete, care sunt situate la o categorie mai inferioara decât cea confirmată, firma va rambursa diferența în funcție de preturile de bilete publicate pe site la data de confirmare. În cazul rar pe care firma a confirmat bilete pentru sectiunea al o anumită echipă, dar emis bilete la secțiunea echipa adversara, voi fi rambursat cu o sumă de 5% - 25% în funcție de circumstanțele specifice in fiecărui caz, la discreția Firmei .

5.8. Dacă ai  fost furnizat cu bilete care nu sunt adiacente ca si cum au fost confirmate de către firma în avans, voi fi rambursat pentru locul separat, cu o sumă de 3% - 15% din prețul biletului, în funcție de distanța dintre locurile oferite.

5.9. Veti fi singurul responsabil pentru respectarea regulilor, reglementarilor, politicilor și codul de comportament, stabilite de către autoritățile locale și / sau de organizatorii evenimentului. Firma nu va fi trasă la răspundere pentru orice daune pe care le poti sufera dacă va sa refuzat intrarea sau ai fost expulzat de la eveniment de către autoritățile locale sau de către organizatori din cauza de nerespectare al regulilor și codulrile de comportament  aplicabile.

6. Limitarea Răspunderii Jodicale

ÎN MĂSURA PERMISĂ DE LEGEA APLICABILĂ, ÎN NICIO SITUAȚIE, FIRMA SAU ORICARE DINTRE FILIALELE SALE, AFILIATII, ACȚIONARI, DIRECTORII, FUNCȚIONARII, ANGAJAȚII, LICENȚIATORII SAU FURNIZORII ("PĂRȚILE FERME") SUNT RESPONSABILI, ÎMPREUNA SAU IN SEPARAT CATRE DUMNEAVOASTRA SAU ORICE ALTĂ PERSOANĂ CA REZULTAT AL UTILIZAREA SAU ACCESULLA SITE SAUORICE CONȚINUTE APARUTE PRIN INTERMEDIUL DE SITE SI SERVICILE ANEXE SAU INDIRECT, CONSECINȚĂ, ACCIDENTALE, SPECIALE, PUNITIVE SAU EXEMPLARE.

7. Legea aplicabilă și Jurisdicția

Termenii sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din Irlanda, precum și orice acțiune care decurg din sau în legătură cu acești Termeni vor fi menționate exclusiv la arbitraj în Dublin, în conformitate cu Regulile de Conciliere și Arbitraj a Camerei Internaționale de Comerț.

8. SportsEvents365 are  adresa inregistrata  pe 1 Haetgar St, POB 163, Tirat Carmel 3910101, Israel, și Ticketingo Limited are adresa pe Casa Blair, Upper O'Connell Street, Ennis, Co Clare, Irlanda. Pentru mai multe detalii de contact vă rugăm să mergețila Contacteaza-ne.

Cumpărați bilete pentru FC Girondins de Bordeaux on-line - 2016 - 2017
Eveniment
Data
Preţ
Obţineţi
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Bordeaux, Franta - Nouveau Stadionul de Bordeaux
13 Aug 2016,
17:00
de la
40
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Toulouse, Franta - Stadionul Municipal
20 Aug 2016,
20:00
NU este final
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Bordeaux, Franta - Nouveau Stadionul de Bordeaux
27 Aug 2016,
20:00
NU este final
de la
40
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Lyon, Franta - Stadionul des Lumieres
10 Sep 2016,
20:00
NU este final
de la
61
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Bordeaux, Franta - Nouveau Stadionul de Bordeaux
17 Sep 2016,
20:00
NU este final
de la
40
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Metz, Franta - Stadionul Saint Symphorien
21 Sep 2016,
20:00
NU este final
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Bordeaux, Franta - Nouveau Stadionul de Bordeaux
24 Sep 2016,
20:00
NU este final
de la
40
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Paris, Franta - Parcul des Princes
01 Oct 2016,
20:00
NU este final
de la
79
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Rennes, Franta - Stadionul de la Route de Lorient
15 Oct 2016,
20:00
NU este final
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Bordeaux, Franta - Nouveau Stadionul de Bordeaux
22 Oct 2016,
20:00
NU este final
de la
40
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Marsilia, Franta - Stadionul Velodrome
29 Oct 2016,
20:00
NU este final
de la
40
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Bordeaux, Franta - Nouveau Stadionul de Bordeaux
05 Noi 2016,
20:00
NU este final
de la
40
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Guingamp, Franta - Stadionul du Roudourou
19 Noi 2016,
20:00
NU este final
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Bordeaux, Franta - Nouveau Stadionul de Bordeaux
26 Noi 2016,
20:00
NU este final
de la
40
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Bastia, Franta - Stadionul Armand Cesari
30 Noi 2016,
20:00
NU este final
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Bordeaux, Franta - Nouveau Stadionul de Bordeaux
03 Dec 2016,
20:00
NU este final
de la
40
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Bordeaux, Franta - Nouveau Stadionul de Bordeaux
10 Dec 2016,
20:00
NU este final
de la
74
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Montpellier, Franta - Stadionul de la Mosson
17 Dec 2016,
20:00
NU este final
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Bordeaux, Franta - Nouveau Stadionul de Bordeaux
21 Dec 2016,
20:00
NU este final
de la
40
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Angers, Franta - Stadionul Jean-Bouin
14 Ian 2017,
20:00
NU este final
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Bordeaux, Franta - Nouveau Stadionul de Bordeaux
21 Ian 2017,
20:00
NU este final
de la
40
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Nancy, Franta - Stadionul Marcel Picot
28 Ian 2017,
20:00
NU este final
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Bordeaux, Franta - Nouveau Stadionul de Bordeaux
04 Feb 2017,
20:00
NU este final
de la
40
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Caen, Franta - Stadionul Michel d'Ornano
08 Feb 2017,
20:00
NU este final
Liga Franceză (Ligue 1)(Fotbal) Bordeaux, Franta - Nouveau Stadionul de Bordeaux
11 Feb 2017,
20:00
NU este final
de la
74
1.790205955505454.162.199.125