Borussia Dortmund

Borussia Dortmund a fost înființată în 1909 înDortmund. Anul fondator al clubului este proeminent pe insigna clubului.

Stadionul de domiciliu alDortmundeste Westfalenstadion, care are o capacitate de peste 80.000 de spectatorii, făcându-l cel mai mare stadion de fotbal dinGermania. Fanii Dortmund sunt bine cunoscuti pentru pasiunea lor, din aceasta cauza, Westfalenstadion este cunoscut a fi un teren de intimidare pentru jucătorii de opoziție . Atmosfera creată în stadion este una dintre cele mai incitante din fotbalul european.

Clubul este unul dintre cele reuşiti din Germania, după ce a câștigat titlul Bundesliga intern de 8 ori, German Cup de 3 ori, Cupa UEFA de 2 ori și o singura data UEFA Champions League  în 1997.

Căpitanul  Dortmundeste Sebastian Kehl, care a este la club din 2011. Clubul este în prezent administrat de Jürgen Klopp, care a inceput  în 2008. Klopp ghidatDortmundla titluri de back-to-back League în 2011 și 2012, confirmând revenirea la putere în fotbalul german. În ciuda vârstei sale relativ tânără, Klopp este considerat a fi unul dintre cei mai buni manageri din Europa.

Cei mai mari concurenți al clubului sunt Bayern Munchen. Meciuri dintre cele două echipe sunt  minunate. Apogeul rivalitatea dintre cele două cluburi sa format în 2013, când cele două echipe se confruntă reciproc în 2013 finala Ligii Campionilor, unde Dortmund a pierdut cu 2-1. După finală,Dortmunda  vândut unul dintre cel mai apreciati jucator , Mario Götze,la Bayern Munchen.

În ciuda pierderii de Götze, Dortmund mai are încă o echipă foarte talentata, cu unele dintre Germaniei cei mai buni jucători tineri, Marco Reus, İlkay Gündoğan, Sven Bender și Mats Hummels. Clubul de asemenea, a semnat recent cuPierre-Emerick Aubameyang dela Saint-Étiennea se adăuga la echipa in rol de atacator.

Dortmund sa impus ca unul dintre cluburile de elita din Europa, într-un moment foarte interesant în care fotbalul german este în creștere.

Nu așteptați! Cumpara dvs.bilete pentru Borussia Dortmund azi. Garanția noastră de livrare și prețuri attractive, fara taxe ascunse va asigura satisfactia dumneavoastra completa.

Cumpărați bilete pentru Borussia Dortmund on-line - 2014 - 2015
Eveniment
Data
Preţ
Obţineţi
Cupa Campionilor internațională(Fotbal) Shanghai, China - Stadionul Shanghai
22 Iul 2016,
20:00
Cupa Campionilor internațională(Fotbal) Shenzhen, China - Shenzhen Universiade Sports Centre
28 Iul 2016,
20:00
Super Cupa Germană (Fotbal) Dortmund, Germania - Parcul Signal Iduna (Westfalenstadion)
14 Aug 2016,
20:30
de la
103