Atletico de Madrid

 Daca sunteti un fan al fotbalului romantic, trebuie să acordzi recunoștință și respectul pentru Atletico De Madrid. Clubul sa dovedit în  sezonul 2013-2014. că banii, deși este un factor crucial în fotbalul de astăzi, nu este esența totului. Cu jumătate și, uneori, un sfert din bugetul concurenților, AtleticoMadrida fost capabila să câștige campionatul spaniol (La Liga) și să fie nominatela Ligii Campionilor.Numai atunci când aveți realitățile financiare ale fotbalului în minte se poate aprecia pe deplin această realizare remarcabilă a clubului.

AtleticoMadrida fost fondată în 1903  In anul 1911, Comisia a adoptat tricouri cu dungi roșii și albe, care au fost folosite ca uniforma sa de până în prezent. Porecla lor, Los Colchoneros (factorii de saltele) sa născut atunci, deoarece dungi roșii și albe au fost observate frecvent ca huse de saltele ai vremii. AtleticoMadrideste una dintre cele mai mari cluburi de fotbal din Spania. Printre lista de trofee sunt : 10 campionateLa Liga, 10 victorii din Copa Del Rey,  2 Spania  Super Cupe, o victorie a Cupelor Europene (un turneu care nu mai este jucat), 2 titluri de UEFA Europa League și 2 UEFA Super Cupa

Momente remarcabile de glorie din istoria clubului în secolul 20 sunt:

Back to back victorii La Ligaîn 1950 și 1951, cu Helenio Herrera ca antrenor.

La începutul anilor 1960, în care a câștigat Copa Del Rey de 2 ori consecutiv impotriva  cea mai mare rivala Real Madrid în cele două finale.

Câștigarea  Cupa Campionilor Europeni Cupa Cupelor in anula 1962 și fiind al doilea la finala de același turneu în 1963.

Fiind runner up a Cupei Europene în 1974.

Cele 2 victorii consecutive ale Copa Del Rey în 1991 și 1992.

Câștigarea titlurile  duble ale Spania în 1996.

AtleticoMadrida luptat întotdeauna împotriva cluburile gigante Real Madrid și FC Barcelona cu hegemonia lor în fotbalul spaniol. Echipa sa cea mai a amintita este cea al anilor 1970 care a câștigat mai multe titluri cu jucători locali legendari, cum ar fi Luis Aragones (mai târziu a servit ca un antrenor cam 20 de ani in 4 perioade diferite), Eulogio Garate și Javier Irureta.

Luis Aragones, managerul care a condus echipa națională spaniolă să câștige Campionatul European din 2008, iese în evidență ca figura cea mai iconică afiliată cu AtleticoMadrid. Ca un jucător Aragones deține recordul de scoruri al clubului, cu 173 de goluri. Ca manager deține un record de a câștiga trofee pentru club- 8 trofee. Anotimpurile cele mai amintite Sub conducerea sa au fost sezonurile 1995-1996, în care Atletico a câștigat ambele titluri naționale și în  sezonul 2001-2002  în care a condus Atletico înapoi la prima divizie după ce a fost retrogradat. Moartea lui, în februarie 2014 este un moment care a întristat toți fanii clubului.

După un deceniu lung de absență din importantele liste de trofee, Atletico a început câștigă din nou trofee. Din anul 2010 clubul a castigat un campionat spaniol, 2 Cupe ale Spaniei, o Supercupa Spaniei, 2 cupe UEFA Europa și 2 cupe de super-europene. Cu Diego Simeone, (unul dintre jucătorii din sezonul istoric 1995-1996), ca manager, se pare ca AtleticoMadrida devenit un pretendent serios pentru Real Madrid și FC Barcelona. Sezonul 2013-2014 iese în evidență ca unul dintre cei mai remarcabili din istoria clubului, fiind runner up al Ligii Campionilor și a câștigat titluLa Liga.Câștigarea titlul campionatului spaniol (La Liga)  este foarte remarcabil deoarece Atletico a depășit Real Madrid și Barcelona, cu bugetele lor uriașe și echipele lor extraordinare realizate din cei mai buni și cei mai scumpi jucatori de azi.

Unii dintre cele mai buni atacanți din vremurile noastre au debutat sau au excelat în club: Fernando Torres, Diego Forlan, Sergio Aguero, Radamel Falcao și Diego Costa. Stadionul în care clubul joacă este  Vicente Calderon, cu o capacitate de 54960 de locuri. Clubul  trebuie să se mute la un nou stadion care va conține 70.000 de locuri.

Sportsevents365 este  mandra sa fie brokerul de bilete cea mai fiabile de pe piață incepand in 2006 cu directivul nostru de "a garanta livrarea". Fiecare comanda este procesata de către un reprezentant de vanzari pentru a asigura cea mai buna tratare al clientului.

Nu așteptați! Cumpara bilete pentru AtleticoMadrid  azi dela Sportsevents365. varietate noastra de bilete  pentru Atletico Madridsunt fără taxe ascunse

 

Cumpărați bilete pentru Atletico de Madrid on-line - 2014 - 2015
Eveniment
Data
Preţ
Obţineţi
UEFA Champions League(Fotbal) Milano, Italia - Stadionul San Siro (Giuseppe Meazza)
28 Mai 2016
20:45
de la
1,235
Cupa Campionilor internațională(Fotbal) Melbourne, Australia - Melbourne Cricket Ground
29 Iul 2016
20:00
de la
55