AS Roma

A.S. Roma a fost fondată în anul 1927 în Roma de către Italo Foschi. Clubul a concurat în divizia italiană de top, Serie A, pentru mai mult de 16 ani.

Roma a câștigat titlul Serie A de 3 ori în istoria sa, cel mai recent în 2001. Clubul a câștigat, de asemenea, nouă Coppa Italia si a terminat runner_ups în Cupa Europeană în 1984.

Stadionul de origin este Stadio Olimpico, cu o capacitate de peste 70.000 de spectatori. Stadionul este împărtit cu rivalii lor din Roma, Lazio. Cu tot acestea, clubul o sa se mute într-un stadion nou construit în 2016. Derby della Capitale este meciul derby dintre Roma și Lazio. Acesta este declarat a fi unul dintre cele mai mari evenimente în lumea fotbalului.

În timp ce Roma nu este considerată a fi una dintre superputeri în fotbalul italian, clubul este al cincilea cel mai susținut din Italia și care participă în mod regulat, fie în Liga Campionilor sau Liga Europa. În sezonul 2012-2013 Roma a terminat la locul 6, un loc mai sus de rivalii Lazio. Ultima dată când Roma a terminat mai sus decât al seaselea loc a fost în 2010, când au terminat ca runner_up la Inter Milano.

Unul dintre cele mai celebri jucători al clubului este Francesco Totti. Totti a inceput la Roma in 1989 ca jucator la echipa de tineret. Totti a devenit căpitan al clubului în 1998. Cu peste 280 de goluri marchti pe numele său în mai multe de 670 de jocuri, Totti detine recordul pentru cele mai multe goluri si aparitii la clubul ROMA.

Foști manageri notabile ale clubului includ pe Claudio Ranieri, Fabio Capello și Sven-Goran Eriksson. În afară de Totti, unii dintre jucătorii notati la clubul Roma sunt Daniele De Rossi, Miralem Pjanic, Michael Bradley și Pablo Osvaldo. Manager nou, Rudi Garcia, a venit de la Lille, în iunie 2013, este speranța de a obține cu acesti jucatori buni a intruduce clubul înapoi în Liga Campionilor.

Nu așteptați! Cumparati biliete pentru. AS Roma azi. Garanția noastră de livrare și prețuri bun fara taxe ascunse va asigura satisfactia dumneavoastra completa.

Cumpărați bilete pentru AS Roma on-line - 2014 - 2015
Eveniment
Data
Preţ
Obţineţi
Meciuri amicale-fotbal(Fotbal) St. Louis, MO, Statele Unite ale Americii - Stadionul Busch
01 Aug 2016,
13:30
Variety
of
Prices