SL Benfica

S.L. Benfica este un club de fotbal portughez fondat în 1904. Clubul este unul dintre cele mai reușite în fotbalul portughez. Împreună cu rivalii orașului, Sporting Libson și FC Porto, ei formează tradiționalul de "Trei Mari" din Portugalia.

Clubul joacă fotbal  la Estádio da Luz din Lisabona. Stadionul a fost construit în 2003 și are locuri pentru 65.000 de spectatori. Benfica sunt poreclit Vulturii, un vultur apare pe insigna lor. La mecurile de domiciliu, un vultur este eliberat pentru a zbura în jurul stadionului.

Deosebit de multe cluburi europene, Benfica este deținută de către suporterii clubului. Clubul detine recordul mondial Guinness pentru clubul de fotbal cel mai susținut, deoarece are peste 160.000 de membri care plătesc taxa de membru, mai mult decât orice club din lume.

Benfica detine recordul pentru cele mai multe titluri la liga internă din Portugalia, dupa ce a castigat Liga  Primeira  de 32 de ori. Clubul susține, de asemenea, recordul pentru cele mai multe câștigări de Cupa portugheza – 24 de ori. Clubul a castigat Liga Campionilor de doua ori în istoria sa și a fost primul club portughez să facă acest lucru. Din cauza performantile puternice din liga interna, Benfica apare în mod regulat în Liga Campionilor și Europa League.

Legenda Portugheză Eusébio este marcatorul major de goluri al clubului. A marcat 473 de goluri in 440 aparitii pentru Benfica. Alti jucatori notabili care au jucat pentru Benfica include: jucatoru de extrema de la Real Madrid Angel Di Maria, apărătorul Chelsea David Luiz si legenda portughez Rui Costa.

Managerul clubului este Jorge Jesus. Jesus a preluat echipa în 2009. El a câștigat Cupa Ligii portugheze de trei ori și o singura dată a câștigat Liga Primeira, în 2010. Căpitanul Echipei benfica este , apărătorul brazilian Luisão. Benfica are o echipa puternica cu jucatori ca Miranda, Maxi Perieira, Nemanja Matić și lateralul Nicolás Gaitán, lângă tinerii ca Ola John și Rodrigo.

Nu așteptați! Cumparti bilete  pentru Benfica azi. Garanția noastră de livrare și Preturi atractive  fără taxe ascunse va asigura satisfactia dumneavoastra deplin.

Cumpărați bilete pentru SL Benfica on-line - 2014 - 2015
Eveniment
Data
Preţ
Obţineţi
Meciuri amicale-fotbal(Fotbal) Lisabona, Portugalia - Stadionul da Luz (Stadionul do Sport Lisboa e Benfica)
27 Iul 2016,
18:00
Meciuri amicale-fotbal(Fotbal) Lyon, Franta - Stadionul des Lumieres
31 Iul 2016,
20:45
Super Cupa Portugheză (Fotbal) Aveiro, Portugalia - Stadionul Municipal de Aveiro
07 Aug 2016,
17:00
de la
175