FC Porto

Futebol Clube do Porto,Portope scurt, este un club portughez fondat în 1893. Clubul este poreclit Dragons și este unul dintre cele  traditionale "trei mari" cluburi din Portugalia, împreună cu Benfica și Sporting Lisabona. Culorile tradițională echipei sunt albastru și alb.

Portoeste una din doar două echipe portugheze care au câștigat Liga Campionilor, de două ori, cel mai recent în 2004. Clubul a câștigat titlul de liga internă, Primeira Liga, de  27 de ori și Cupa portughez de 16 ori. Alte trofee pe care clubul a câștigat includ  Cupa UEFA și Supercupa Europei.

Stadionul de domiciliu este Estádio do Dragão, care sa deschis în 2003. Stadionul cu o capacitate de peste 50.000 de spectatori și a fost pentru jocurile UEFA Euro 2004.

În 2002 clubul la luat pe José Mourinho ca managerul lor. În cei trei ani,la Cluba ghidat echipa la prima sa tripla în 2003 și al doilea titlul de Campion Liga în 2004.

În sezonul 2012-13Portoa terminat ca Campionilor Primeira Liga. Ei au si ajuns, de asemenea, la runda de 16 din Liga Campionilor. Atacantul Jackson Martínez a încheiat sezonul ca marcator de top al clubului. Clubul este acum condus de Paulo Fonseca, care a preluat dela Vítor Pereiraîn 2013. Foști manageri notabile includ actualul Manager Tottenham André Villas-Boas și decedatul Bobby Robson.

Căpitanul echipeiPortoeste argentinianul Lucho González. În ciuda recentei vânzări de jucători ca Radamel Falcao și Hulk,Portomai posedă încă o echipă foarte puternică. Jucători principalii includ Jackson Martínez, Silvestre Varela, Steven Defour și Nicolás Otamendi.

Mulți alți jucatori internationali Porturguese au jucat pentru Porto, inclusiv Deco, Pepe, Ricardo Quaresma, Raul Meireles și Bruno Alves.

Nu așteptați! Cumpara bilite pentru FC Porto azi. Garanția noastră de livrare și prețurile attractive fara taxe ascunse va asigura satisfactia dumneavoastra completa.

Cumpărați bilete pentru FC Porto on-line - 2014 - 2015
Eveniment
Data
Preţ
Obţineţi