Liga Portugheză

Liga Portugheză Primeira este liga de top din Portugalia. Ea a fost fondată în 1934 și în prezent este formată din 18 de echipe concurente cu primele trei echipe care se califică pentru Liga Campionilor în următorul sezon.

În 2012, Primeira Liga a preluat Ligue 1 franceză pe locul al cincilea în clasamentul UEFA Europa League de cluburi. Din 2014, liga este încă clasata pe locul 5 în Europa.

Echipa cu cel mai mare succes din istoria ligii este Benfica, care a castigat titlul de 33 de ori. Primeira Liga este cunoscută pentru cele "Trei Mari"; Benfica, FC Porto (27 de titluri) și Sporting (18 titluri). Titlul de campion a fost castigat de o echipa în afara de cele trei mari numai pe două rânduri; de către Belenenses în 1946 și Boavista în 2001.

De patru ori o echipa a castigat titlul de Primeira Liga fără a pierde un singur meci, acest lucru a fost realizat cel mai recent de cătrePortoîn sezonul 2012-13.

Marcatorul de golului cel mai mare este Fernando Peyroteo jocaturul Sporting care a marcat 331 de goluri, al doilea în loc este Eusebio, considerat care este considerat de mulți drept cel mai bun jucător portughez din toate timpurile, cu 319 goluri .. În al treilea rând pe lista este Fernando Gomes, care a jucat pentru ambele Sporting șiPorto, cu 318 de goluri.

Managerul legendar Jose Mourinho a început cariera de conducerela Benficaînainte în cele din urmă a trecelaPorto.În conducerea lui Mourinho,Portoa castigat  primul lor campion și back to back titlurila Primeira Liga.

In acest sezon Benfica are în rândurile sale mijlocașul uruguayan Maxi Pereira, Argentinieni Nicolas Gaitan și Enzo Perez (Cel mai bun jucător de anul trecut a Ligii) și Brazilienii Bebe și Julio Cesar,. Jucători de cheiela Portoinclud steaua mexicană Hector Herrera, Columbianul Jackson și Tello împrumutat delaBarcelona.. Jucatori stelari a lui  Sporting sunt  Columbianul  Fredy Montero, Nani, care a revenint la fostul Club dup ace a fost împrumut de Manchester United și portarul Rui Patricio.

Sportsevents365 este  mandra sa fie brokerul de bilete cel mai fiabile de pe piață incepand in 2006 cu directivul nostru de "a garanta livrarea". Fiecare comanda este procesata de către un reprezentant de vanzari pentru a asigura cea mai buna tratare al clientului.

Nu așteptați! Cumpara bilete pentru Primeira Liga  azi dela Sportsevents365. varietate noastra de bilete  pentru  Primeira Liga este fără taxe ascunse.

La Liga (Liga BBVA) teams
Bilete pentru cele mai populare Liga Portugheză
Eveniment
Data
Preţ
Obţineţi