Despre noi

Despre noi

SportsEvents 365 Ltd. A fost înfiinţată de oameni de afaceri, entuziasti de sport care au calatorit la o varietate de locuri din intreaga lume, ca parte a călătoriilor de afaceri, mereu încercând să "prindă" un meci de fotbal sau de baschet, un turneu de tenis sau un eveniment de curse de auto, în oraşele în care s-au aflat, ca parte de locurile lor de muncă.

Uneori, reuşind, de alte multe ori nu. Nereuşit pentru că nu ştiam despre existenţa unui anumit meci, nu am ştiut că un anumit oraş in care era un mechi, se afla foarte aproape de unde am fost, noi nu ştiam cum să ajunge la un anumit stadion prin intermediul transportului public, nu ştiam cum să obţin bilete la un meci, la un pret corect, nu aveam cum să găsim un alt pasionat de sport, în acelaşi oraş, care ar vrea să meargă împreună cu noi şi aşa mai departe şi aşa mai departe.

Astăzi, problema este rezolvată. Un motor de căutare pune împreună datele de mii de evenimente sportive în sute de oraşe din zeci de ţări din toata lumea!

Departamentul nostru de informaţii adună toate informaţiile despre evenimente sportive viitoare într-o varietate de moduri şi de la sute de surse.

Departamentul nostru de bilete petrece zile de muncă în scopul de a obţine bilete la cele mai mari varietaţi de evenimente posibile, la un preţ cel mai atractiv care poate fie obţinut.

Alţii în echipa noastră – Web masters (personal care lucreaza la developarea si întreţinerea a site-ul), care fac tot posibilul pentru a construi un site prietenos şi convenabil pentru utilizator.Official Partners of Sports Events 365